Libnet.ro
UNICEF

18:45

MAE, in alerta dupa Brexit: Romanii din Marea Britanie, indemnati sa ia atitudine in caz de discriminare

B1 B1,
MAE, in alerta dupa Brexit: Romanii din Marea Britanie, indemnati sa ia atitudine in caz de discriminare

Ministerul Afacerilor Externe ii inseamna pe romanii din Marea Britanie sa semnaleze atat autoritatile britanice, cat si Ambasada Romaniei la Londra, in cazul in care. continuă pe B1

Alina Gorghiu cere linie verde pentru romanii din Marea Britanie

Alina Gorghiu a anuntat, luni, pe Facebook, ca a cerut Guvernului sa deschida o linie telefonica verde unde romanii din Marea Britanie sa poata cere informatii si sa sesizeze eventuale probleme sau.

Iohannis, la Bruxelles: Romania e constienta ca trebuie sa se implice pentru romanii din Marea Britanie si o va face

Romania este constienta ca trebuie sa se implice pentru romanii din Marea Britanie si va face acest lucru, iar decizia poporului britanic, in urma referendumului, ca Regatul sa iasa din Uniunea.

Iohannis: Romania e constienta ca trebuie sa se implice pentru romanii din Marea Britanie si o va face

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, inainte de reuniunea Consiliului European, ca Romania este constienta ca trebuie sa se implice pentru romanii din Marea Britanie si va face acest lucru, iar decizia poporului britanic, in urma referendumului, ca Regatul sa iasa din Uniunea Europeana trebuie abordata cu luciditate si calm.

FOTO: Incident la un parc de distractii din Marea Britanie. 11 persoane au fost ranite

Cel putin 11 persoane au fost ranite, duminica dupa-amiaza, intr-un parc de distractii din Marea Britanie, dupa ce mai multe vagoane ale unui rollercoaster au deraiat, de la inaltimea de aproximativ 10 metri.

Consecintele Brexitului pentru Premier League: Christian Eriksen, primul fotbalist care anunta ca vrea sa plece din Marea Britanie

Christian Eriksen, jucator la Tottenham, este primul jucator care a anuntat ca vrea sa plece din Marea Britanie in urma referendumului de joi in care s-a votat iesirea din Uniunea.

Ce se intampla cu romanii si ceilalti imigranti din Marea Britanie dupa Brexit

Reducerea numarului de imigranti a fost unul dintre principalele obiective ale politicienilor britanici care au militat pentru iesirea tarii din Uniunea Europeana. Ce se va intampla cu romanii si ceilalti imigranti aflati deja in Marea Britanie si in.

BREXIT Romanii nerezidenti din Marea Britanie sunt speriati

Marea Britanie s-a desprins de blocul comunitar, asa ca vin vremuri tulburi pentru romanii care muncesc sau studiaza acolo, dar si pentru cei care isi faceau planuri sa ajunga in Regat. Telefoanele au sunat continuu la asociatiile de romani pentru a afla care sunt consecintele imediate. O stare de relativa panica este printre romanii care nu au documente de resedinta in Marea Britanie, observa TVR.

Gorghiu ii scrie premierului Ciolos: Va solicit o linie telefonica pentru romanii din Marea Britanie, in urma Brexit

Copresedintele PNL Alina Gorghiu i-a cerut, luni, premierului Dacian Ciolos, prin intermediul unei scrisori, sa initieze, prin Ministerul Afacerilor Externe, deschiderea unei linii telefonice de urgenta pentru romanii care traiesc si muncesc in Marea Britanie si care sunt ingrijorati de efectul pe care il poate avea asupra lor referendumul privind iesirea Regatului Unit din UE.

BREXIT: cum au vazut artistii din toata lumea referendumul din Marea Britanie

Numerosi graficieni au publicat desene prin care evidentiaza situatia din Marea Britanie, in urma referendumului pentru BREXIT. Nu putini sunt cei care carora nu le vine sa creada ce-au facut, dupa ce Marea Britanie a votat sa iasa din Uniunea Europeana. inainte de toate, insa, trebuie sa stiti ca acesta este, de fapt, un vot consultativ, [].

Putinele avantaje ale Brexit: turismul in Marea Britanie ar deveni mai accesibil

Impactul Brexit asupra Europei e, in linii mari, privit cu tragism. Totusi, lucrurile nu stau la fel si pentru turism, potrivit specialistilor. Agentii de turism au o recomandare clara pentru cei care voiau de mult timp sa viziteze Londra sau alte destinatii din Marea Britanie: sa o faca acum. Dupa cum stim, lira a inregistrat [].

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )