Libnet.ro
UNICEF

20:45

Tensiuni intre Budapesta si Kiev dupa alegerile locale din Ucraina

Adevărul Adevărul,
Tensiuni intre Budapesta si Kiev dupa alegerile locale din Ucraina

Decizia Ucrainei de a interzice intrarea a doi demnitari guvernamentali ungari pe teritoriul sau din cauza unui presupus amestec in alegerile locale este jalnica si lipsita de sens, a declarat marti, seful diplomatiei maghiare, Peter Szijjarto, citat de Reuters. continuă pe Adevărul

La alegerile locale din Ucraina au fost alesi 17 primari romani in comune cu populatie romaneasca majoritara sau mixta din regiunile Cernauti si Transacarpatia

La alegerile locale din Ucraina, desfasurate duminica, 25 octombrie, potrivit rezultatelor partiale, au fost alesi 17 primari romani in comune cu populatie romaneasca majoritara sau mixta din regiunile.

Nelu Tataru, despre pastrarea functiei de ministrul al Sanatatii dupa alegerile parlamentare: Personal mi-as dori sa continui o reforma pe care consider ca am inceput-o

Nelu Tataru a declarat, luni seara, in platoul B1 Tv ca si-ar dori sa ramana ministru al Sanatatii si dupa alegerile parlamentare din data de 6 decembrie, pentru a continua reforma pe care a inceput-o de.

Nelu Tataru, despre pastrarea functiei de ministru al Sanatatii dupa alegerile parlamentare: Personal mi-as dori sa continui o reforma pe care consider ca am inceput-o

Nelu Tataru a declarat, luni seara, in platoul B1 Tv ca si-ar dori sa ramana ministru al Sanatatii si dupa alegerile parlamentare din data de 6 decembrie, pentru a continua reforma pe care a inceput-o de.

Ucraina critica Ungaria pentru amestec in alegerile locale

Ministerul de Externe al Ucrainei a criticat Ungaria intr-un comunicat oficial pentru amestec in alegerile locale, dupa ce ministrul de Externe de la Budapesta, Peter Szijjarto, le-a cerut cetatenilor ucraineni de origine maghiara sa voteze partidul respectivei minoritati, scrie g4media.

Tensiuni intre doua tari dupa ce 13 femei au fost dezbracate cu forta in urma descoperirii unui bebelus nascut si abandonat in toaleta unui avion

O verificare efectuata in cazul unui bebelus nascut prematur si abandonat in toaleta unui avion a devenit motiv de tensiuni intre Australia si Qatar.

Previziune sumbra pentru romani dupa alegerile parlamentare: Iohannis ne baga in case. Nu au curaj acum sa ia nicio masura!

Jurnalistul Ion Cristoiu, cunoscut pentru atacurile acide la adresa anumitor figuri politice, a dezvaluit de curand ce crede ca se va intampla in Romania dupa alegerile parlamentare, in contextul unei cresteri la fel de mari a numarului de imbolnaviri. Acesta prevede ca Romania va fi bagata in carantina, imediat ce presedintele si PNL vor obtine .

Marcel Pavel si Sanda Ladosi, pe listele Partidului Ecologist pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie

Canaretii Marcel Pavel si Sanda Ladosi candideaza in Mures pe listele pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Cei doi artisti au devenit colegi de partid cu Serban Nicolae, Liviu Plesoianu si.

Primarul capitalei, fostul campion de box Vitali Kliciko, pozitiv la noul coronavirus la alegerile locale

Primarul capitalei ucrainene, fostul campion de box categoria grea Vitali Kliciko, a anuntat sambata ca a fost testat pozitiv la noul coronavirus, chiar in ajunul alegerilor locale care ar urma sa-i asigure un nou mandat, conform Agerpres.

Strazile din Napoli, transformate in sali de clasa, dupa inchiderea scolilor din regiune

Stradutele inguste din orasul Napoli Italia) au fost transformate in sali de clasa, dupa ce scolile din regiune au fost inchise din pricina cresterii cazurilor de coronavirus. Strazile din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )