Libnet.ro
UNICEF

01:05

Teodor Melescanu a demisionat din fruntea SIE si candideaza din partea Partidului Dreptatii Sociale

Adevărul Adevărul,
Teodor Melescanu a demisionat din fruntea SIE si candideaza din partea Partidului Dreptatii Sociale

Directorul Serviciului de Informatii Externe SIE) a demisionat astazi din functie, urmand sa se inscrie in cursa electorala pentru Cotroceni. Potrivit unor surse politice, Melescanu va candida la alegerile prezidentiale din partea unei formatiuni obscure: Partidul Dreptatii Sociale. continuă pe Adevărul

Teodor Melescanu a demisionat din fruntea SIE si intra in campanie

Directorul Serviciului de Informatii Externe SIE) a demisionat astazi din functie, urmand sa se inscrie in cursa electorala pentru Cotroceni. Potrivit unor surse politice, Melescanu va candida la alegerile prezidentiale din partea unei formatiuni obscure: Partidul Dreptatii Sociale.

Teodor Melescanu a demisionat de la sefia SIE si isi depune marti candidatura la presedintie din partea Partidului Dreptatii Sociale. Partidul organizat de Octav Cozmanca a luat 0,24% la europarlamentare

Presedintele Traian Basescu a trimis luni o scrisoare sefilor Senatului si Camerei Deputatilor prin care le cere sa ia act de demisia lui Teodor Melescanu de la sefia SIE, potrivit Administratiei Prezidentiale. Partidul Dreptatii Sociale a anuntat Biroul Electoral Central BEC) ca va depune, marti dimineata, candidatura lui Teodor Melescanu pentru alegerile prezidentiale, a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet.

Din partea cui candideaza Melescanu?

Teodor Melescanu a demisionat din fruntea SIE si va candida la Presedintie ca independent sau sustinut de un mic partid.

Teodor Melescanu a demisionat de la conducerea SIE

Teodor Melescanu a demisionat astazi de la sefia Serviciului de Informatii Externe. Va amintim ca Teodor Melescanu a declarat, saptamana trecuta, intrebat daca ia in calcul o candidatura la prezidentiale,.

Gabriela Firea: Teodor Melescanu vine sa contureze persoanlitatea presedintelui, in legatura cu preocuparile acestuia

Directorul SIE, Teodor Melescanu, a declarat, vineri, intrebat daca ia in calcul o candidatura la prezidentiale, ca luni va exista raspunsul, daca vor fi intrunite conditiile. Senatorul Gabriela.

VIDEO Teodor Melescanu sustine ca Traian Basescu i-ar fi cerut detalii despre eventuali ofiteri sub acoperire printre ministri, dar nu i-a dat informatiile din cauza legislatiei

Seful SIE, Teodor Melescanu, a declarat vineri ca presedintele Traian Basescu i-ar fi cerut detalii despre eventuala existenta a unor ofiteri sub acoperire in randul ministrilor, adaugand ca nu i-a da presedintelui aceste detalii din cauza legislatiei care interzice divulgarea acestor secrete.

Alegeri prezidentiale: Teodor Melescanu vine la spartul targului

Directorul Seviciului de Informatii Externe, Teodor Melescanu, si-ar putea anunta astazi candidatura la alegerile prezidentiale - deocamdata, din postura de independent. Ulterior, la nevoie, l-ar putea inlocui chiar pe Iohannis.

UPDATE Alex Salmond demisioneaza din postul de premier si din fruntea Partidului National Scotian

Liderul miscarii secesioniste din Scotia, Alex Salmond, a anuntat vineri ca demisioneaza din postul de premier si din fruntea Partidului National Scotian SNP, la cateva ore dupa infrangerea in referendumul de independenta, scrie AFP.

Alex Salmond a demisionat din functia de sef al Guvernului Scotiei

Alex Salmond, sustinatorul initiativei privind independenta Scotiei, a anuntat ca va demisiona din functia de premier al regiunii britanice, informeaza AFP. Alex Salmond este unul dintre.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )