Libnet.ro
UNICEF

21:15

Alex Salmond a demisionat din functia de sef al Guvernului Scotiei

B1 B1,
Alex Salmond a demisionat din functia de sef al Guvernului Scotiei

Alex Salmond, sustinatorul initiativei privind independenta Scotiei, a anuntat ca va demisiona din functia de premier al regiunii britanice, informeaza AFP. Alex Salmond este unul dintre. continuă pe B1

Alex Salmond demisioneaza din functia de premier al Scotiei

Alex Salmond se retrage din functia de prim-ministru al Scotiei, dupa ce scotienii au respins separarea de Marea Britanie, anunta BBC.

UPDATE Alex Salmond demisioneaza din postul de premier si din fruntea Partidului National Scotian

Liderul miscarii secesioniste din Scotia, Alex Salmond, a anuntat vineri ca demisioneaza din postul de premier si din fruntea Partidului National Scotian SNP, la cateva ore dupa infrangerea in referendumul de independenta, scrie AFP.

SCOTIA: Premierul Alex Salmond a demisionat

Alex Salmond, premierul Scotiei si sustinator fervent al initiativei privind independenta tarii fata de Regatul Unit al Marii Britanii, a anuntat ca va demisiona din functia de sef al Guvernului.

Alex Salmond va demisiona din functia de premier al Scotiei

Alex Salmond se va retrage din functia de prim-ministru al Scotiei, dupa ce scotienii au respins separarea de Marea Britanie, anunta BBC.

Viorel Vasile Buda a demisionat din functia de vicepresedinte al CNA

Viorel Vasile Buda si-a dat demisia din functia de vicepresedinte al Consiliului National al Audiovizualului CNA), invocand motive personale, relateaza Mediafax. Buda a fost ales vicepresedinte al Consiliului Nat.

VIDEO Liderul separatistilor scotieni, Alex Salmond, si-a recunoscut infrangerea

Alex Salmond, liderul independentilor scotieni, a recunoscut vineri dimineata, la Edinburgh, infrangerea taberei sale in referendumul istoric pentru independenta de Marea Britanie.

Viorel Vasile Buda si-a dat demisia din functia de vicepresedinte CNA, dar ramane membru. Narcisa Iorga: Joc de scena

Vicepresedintele CNA, Viorel Vasile Buda, si-a anuntat, marti dimineata, demisia din aceasta functie, invocand motive personale, dar el va ramane membru al Consiliului, potrivit Mediafax. Un alt membru CNA, Narcisa Iorga, sustine ca este vorba despre un joc de scena care ar permite bloarea noului Regulament de organizare si functionare a Consiliului. Regulamentul a fost adoptat saptamana trecuta si ar fi trebuit sa limiteze atributiile presedintelui.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )