Libnet.ro
UNICEF

13:00

Furtuna din Halkidiki. Ce se intampla cu romanul internat in spital

Antena3 Antena3,
Furtuna din Halkidiki. Ce se intampla cu romanul internat in spital

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a anuntat ca tatal din familia celor doi romani decedati in Grecia in urma unei furtuni violente va fi externat vineri din spital. Ministrul a mai spus ca vor fi eliber. continuă pe Antena3

Imagini live din Halkidiki, chiar din locul unde au murit cei doi romani - VIDEO

Barbatul care si-a pierdut copilul de opt ani si sotia in urma furtunii din Halkidiki este in stare critica in spital. Ciclonul care a devastat una dintre cele mai populare destinatii de vacanta a lasat in.

MAE anunta ca a identificat un al treilea roman, victima a furtunii din Halkidiki

Un cetatean roman ranit in urma furtunii de miercuri din Halkidiki, Grecia, a fost transportat la spital, informeaza un comunicat de presa al Ministerului Afacerilor Externe MAE) transmis joi.

Prima declaratie a romanului care a supravietuit infernului din Halkidiki

Romanul aflat in vacanta cu familia in Halkidiki, care si-a pierdut sotia si copilul, dar care a fost la randul sau victima furtunii de miercuri noaptea, a povestit pentru Antena 3 cosmarul prin care a.

TRAGEDIE in showbiz! Si Romanita Iovan a fost PRINSA in URGIA din Halkidiki care a maturat totul in calea ei! Detalii de ULTIMA ORA despre starea creatoarei de moda

Peninsula greceasca Halkidiki a fost devastata de o furtuna extrem de puternica ce a provocat pagube imense. Doi romani au murit si un altul a fost grav ranit.

Teodor Melescanu: Romanul ranit in furtuna din Grecia va fi externat vineri(VIDEO)

Apar noi date despre romanul ranit in furtuna care a lovit Grecia si care i-a ucis pe sotia si pe fiul acestuia. Potrivit ministrului de Externe, Teodor Melescanu, romanul este in stare buna si va fi externat.

Meteorologul Alina Serban, despre dezastrul din Halkidiki: A fost un ciclon mediteranean!

Meteorologul Alina Serban a vorbit in direct la Antena 3 despre dezastrul din Halkidik. Este adevarat ca in zona respectiva a fost un ciclon mediteranean, un ciclon care a afectat intr-o prima faza partra de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )