Libnet.ro
UNICEF

16:45

Teodorovici: Banii pentru despagubirea celor afectati de pesta porcina vor fi asigurati

Antena3 Antena3,
Teodorovici: Banii pentru despagubirea celor afectati de pesta porcina vor fi asigurati

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, anunta ca autoritatile vor suplimenta sumele alocate pentru despagubirea persoanelor fizice si juridice care raman fara porci din cauza pestei porcine africane, in ca. continuă pe Antena3

Teodorovici: Banii pentru despagubirea celor afectati de pesta porcina vor fi asigurati; Am alocat acum 200 de milioane de lei, suma se poate suplimenta

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, anunta ca autoritatile vor suplimenta sumele alocate pentru despagubirea persoanelor fizice si juridice care raman fara porci din cauza pestei porcine africane, in cazul in care suma de 200 de milioane de lei care este alocata in prezent nu va fi suficienta.

incepe plata despagubirilor pentru crescatorii de animale afectati de pesta porcina africana

Proprietarii de animale afectati pesta porcina africana vor pimi despagubiri. incepand de luni, 10 septembrie, vor fi achitate sumele pentru despagubirea crescatorilor de porci afectati de Pesta Porcina Africana PPA), din localitatile in care a fost confirmat virusul PPA si s-a aplicat masura uciderii preventive a suinelor, in vederea limitarii raspandirii acestuia.

Ministerul Muncii a facut ANUNTUL: Bani de la stat pentru fermele afectate de pesta porcina! Cine va primi un ajutor lunar de 500 de lei

Statul se pregateste sa acorde ajutoare de urgenta celor care au de suferit de pe urma prapadului facut de pesta porcina africana. Astfel, Ministerul Muncii a elaborat un proiect de ordonanta de urgenta.

Autoritatile romane nu se grabesc cu despagubirile pentru cei afectati de pesta porcina: Comisia Europeana sustine ca nu a primit nicio solicitare de ajutor de la Bucuresti

In ciuda faptului ca poate solicita inclusiv decontarea a 50-75% din cheltuielile cu despagubirile fermierilor afectati de pesta porcina, Romania nu a trimis nicio cerere oficiala catre Comisia Europeana,.

Romania nu a solicitat UE niciun ajutor suplimentar pentru pesta porcina. Banii asteapta sa fie ceruti

Comisia Europeana nu a primit deocamdata nicio cerere oficiala din partea Romaniei pentru acordarea unui ajutor financiar suplimentar in contextul crizei de pesta porcina africana PPA), desi poate solicita inclusiv decontarea a 50-75% din cheltuielile.

Alarma: Pesta porcina africana va cuprinde intreaga Asie

Organizatia pentru Agricultura si Alimente a Natiunilor Unite FAO), atrage atentia ca pesta porcina africana persista in China si ca epidemia se va raspandi aproape sigur in alte state asiatice, transmite Reuters, citata de news. ro.

Prefectul judetului, George Iacob: 42 de focare de pesta porcina in 5 localitati

Au fost confirmate noi focare de Pesta Porcina Africana in judetul Calarasi. Conform prefectului George Iacob, in acest moment avem 42 de focare in 5 localitati. Astfel, au fost inregistrate 10 focare la Borcea, 27 la Perisoru, 3 in Calarasi si cate unul la Constantin Brancoveanu si Calarasii Vechi.

Al cincilea focar de pesta porcina a fost descoperit la o exploatatie din judetul Galati. 15 porci au fost omorati

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta s-a intrunit astazi, 9 septembrie, pentru a aproba planul de masuri la suspiciunea de pesta porcina africana, ca urmare a aparitiei unui nou focar la o anexa gospodareasca situata in extravilanul comunei Tudor Vladimirescu, conform buletinelor de analiza emise pe 8 septembrie 2018 de catre Laboratorul Sanitar Veterinar si pentru Siguranta Alimentelor Iasi.

Gospodaria din Giurgiu, unde a fost identificat primul focar de pesta porcina, pusa sub supraveghere oficiala

Gospodaria din localitatea Branistari, judetul Giurgiu, unde a fost confirmat sambata primul focar de pesta porcina africana din judet, a fost plasata sub supraveghere oficiala, fiind aplicate masurile de restrictie pentru circulatia persoanelor,.

Un nou focar de pesta porcina, depistat la Giurgiu. Autoritatile iau masurile necesare

Primul focar de pesta porcina a fost confirmat, in aceasta dupa amiaza, intr-o gospodarie din satul Branistari comuna Calugareni. Comitetul Local pentru Combaterea Bolilor se intruneste pentru luarea.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2344 seconds )