Libnet.ro
UNICEF

01:05

Teodorovici, informatii despre evaziunea fiscala: Este o zona cu care nu pot sa ma laud astazi

Antena3 Antena3,
Teodorovici, informatii despre evaziunea fiscala: Este o zona cu care nu pot sa ma laud astazi

Ministrul Teodorovici a fost intrebat de Adrian Ursu, in cadrul unei editii speciale de la Antena 3,cu cat a scazut evaziunea fiscala din portul Constanta si de pe alte frontiere ale Romaniei. Este. continuă pe Antena3

Charlene de Monaco este printesa care se imbraca cel mai sexy. Are voie cu rochii fara maneci si cu decolteul la vedere!

Inainte ca Charlene Wittstock sa devina Printesa Charlene de Monaco, ea a fost inotatoare olimpica din Africa de Sud. Ea si Printul Albert al II-lea s-au cunoscut la o petrecere, care a avut loc in casa lui, iar de acolo totul e istorie. Au trecut sapte ani de cand Charlene este printesa si nici macar o data nu a avut o aparitie dezamagitoare. Este un exemplu de stil si eleganta, dar, in acelasi timp, si de curaj pentru ca adopta tinute sexy si indraznete.

Noi informatii despre demisia regizorului Danny Boyle: producatorii ar fi vrut sa-l omoare pe James Bond in urmatorul film

Danny Boyle nu va mai regiza urmatorul film al francizei James Bond, in urma unor neintelegeri ce au aparut pe partea de creatie. Potrivit unor noi informatii, motivul demisiei sale ar fi viziunea diferita dintre producatori si scenaristi in ceea ce priveste soarta agentului 007.

Unul dintre cei mai cunoscuti oameni ai Rusiei din Romania, despre Darius Valcov: Este produsul SRI

Mircea Popa, personaj enigmatic, arestat la Revolutie, dupa o intalnire cu diplomati sovietici, vine cu declaratii soc despre eminenta cenusie a programului economic al PSD. Acesta sustine ca actualul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )