Libnet.ro
UNICEF

20:45

Teodorovici: De la 1 iulie, pensiile cresc cu 10%

Antena3 Antena3,
Teodorovici: De la 1 iulie, pensiile cresc cu 10%

Ministrul finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat, joi, la Punctul de intalnire, ca pensiile se vor majora cu 10%, de la 1 iulie 2018. continuă pe Antena3

Ministrul Finantelor: Pensiile se vor mari cu 10% de la 1 iulie

Pensiile se vor mari cu 10% de la 1 iulie, iar legea pensiilor va intra in dezbaterea Parlamentului in luna septembrie, sustine ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Ministrul Finantelor, anunt despre o lege importanta: Vom incepe cu modificari. Vom adopta doua ordonate de urgenta

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a sustinut o declaratie de presa la Palatul Victoria, unde a vorbit despre modificarile care vor fi facute in sedinta de Guvern de joi in ceea ce priveste legea.

Teodorovici: Memorandumul pentru modificarea legislatiei privind evaziunea fiscala va fi aprobat maine in Guvern

Memorandumul privind modificarea legilor care privesc evaziunea fiscala ar putea fi aprobat maine, in sedinta de Guvern, aceste schimbari urmand sa fie prezentate publi la final de iunie, poate iulie, a declarat marti ministrul Finantelor Eugen Teodorovici.

Pensiile si salariile nu sunt in pericol

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, sustine ca nu exista niciun pericol pentru plata salariilor si a pensiilor in acest an, el raspunzandu-i astfel presedintelui Klaus Iohannis, care a cerut Guvernului sa raspunda daca mai are bani pentru salarii si pensii pana la sfarsitul anului.

Ministrul Finantelor anunta un concept nou pentru Pilonul II de pensii. Teodorovici: Spre final de iunie sau nceput de iulie vom iesi cu un proiect concret

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat, miercuri, ca Guvernul va iesi la finalul lui iunie sau inceputul lui iulie cu un proiect concret, cu un concept nou in cazul Pilonului II de pensii. El a precizat, totodata, canu se suspenda nicio contributie, publicarea proiectului pe site-ul Guvernului a fost o sincopa.

Teodorovici despre raportul Comisiei Europene: Arata ca Romania nu se confrunta cu riscuri de sustenabilitate

Raportul Comisiei Europene CE) arata ca Romania nu se confrunta cu riscuri de sutenabilitate fiscala pe termen scurt si contrazice stirile false alarmiste privind capacitatea statului de a plati pensiile si salariile, iar ajustarea deficitului structural va incepe in 2019, a afirmat miercuri ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, in cadrul unei conferinte de presa.

Ludovic Orban, mesaj pentru ministrul Finantelor: ii atrag atentia lui Teodorovici ca bugetul Romaniei nu este circul Orlando

Liderul PNL, Ludovic Orban, l-a criticat, miercuri, extrem de dur pe ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, dupa criticile aduse Romaniei in cele doua documente ale Comisiei Europene. Vorbind despre Raportul.

Ministrul Finantelor, ntrebat cum este ca premier Viorica Dancila: Este o persoana simpla, n sensul bun al cuvntului

Premierul Viorica Dancila este o persoana simpla si fara orgolii, a afirmat joi seara, la Antena 3, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, intrebat cum este ca prim-ministru Viorica Dancila, relateaza News. ro.

Teodorovici: Cum imi permit sa ma bag in zona de justitie? Sunt demnitar roman. Iohannis este obligat sa ia atitudine pe acest subiect, nu sa dea mesaje care incita

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, joi seara, la Antena 3, ca, dupa ce i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis sa vina cu o pozitie foarte clara in legatura cu ceea ce se intampla in justitie, a fost intrebat cum si-a permis sa se bage pe zona de justitie, iar raspunsul lui este Sunt demnitar roman.

Teodorovici, replica pentru Iohannis: Nu este niciun fel de pericol pentru pensii si salarii in acest an

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a dat asigurari ca nu exista niciun pericol in ceea ce priveste plata pensiilor si a salariilor. Pentru acest an, toate platile se regasesc in buget. Nu este.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )