Libnet.ro
UNICEF

18:15

Teodorovici si Nica au depus juramantul de investitura in calitate de ministri ai Finantelor si MFE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Teodorovici si Nica au depus juramantul de investitura in calitate de ministri ai Finantelor si MFE

ACTUALIZARE 12:29 Basescu: Cu juramantul depus de Teodorovici, asta e. Punct si de la. vara lui 2012, inainte! Fostul presedinte Traian Basescu a postat astazi, pe Facebook, un mesaj in care face din nou referire la instalarea lui Eugen Teodorovici in functia de ministru al Finantelor, el notand: Cu juramintul depus de Teodorovici, asta e. Punct si de la. vara lui 2012, inainte!. * Decretele privind numirile au fost publicate in Monitorul Oficial. continuă pe Ziarul Bursa

Teodorovici si Nica au depus juramantul de investitura in calitate de ministri ai Finantelor si MFE

ACTUALIZARE 10:08 Eugen Teodorovici si Marius Nica au depus, luni, juramantul de investitura in calitate de ministri ai Finantelor, respectiv Fondurilor Europene, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Cotroceni, la care au fost prezenti si premierul Victor Ponta si presedintii celor doua Camere. * Decretele privind numirile au fost publicate in Monitorul Oficial .

Eugen Teodorovici si Marius Nica au depus juramantul de investitura: Teodorovici, noul ministru al Finantelor. Nica a preluat portofoliul Fondurilor Europene (VIDEO)

Eugen Teodorovici a depus luni dimineata juramantul in functia de ministru al Finantelor. Locul lui Teodorovici de la Fonduri Europene a fost preluat de Marius Nica, fost secretar general la Ministerul Muncii,.

GALERIE FOTO. Teodorovici si Nica au depus juramantul pentru Ministerele de Finante si Fonduri Europene. Cum a reactionat fostul presedinte Basescu

Eugen Teodorovici si Marius Nica depun, luni, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura in functiile de ministru de Finante, respectiv ministru al Fondurilor Europene.

Eugen Teodorovici si Marius Nica au depus juramantul de investitura ca ministri la Finante si la Fonduri Europene

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul prin care Eugen Teodorovici este revocat din functia de ministru al Fondurilor Europene si numit in cea de ministru al Finantelor, seful statului semnand si decretul de numire a lui Marius Nica in functia de ministru al Fondurilor Europene.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )