Libnet.ro
UNICEF

23:30

Teodorovici si Nica au depus, luni, juramantul pentru Ministerele de Finante si Fonduri Europene

România Liberă România Liberă,
Teodorovici si Nica au depus, luni, juramantul pentru Ministerele de Finante si Fonduri Europene

Eugen Teodorovici si Marius Nica depun, luni, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura in functiile de ministru de Finante, respectiv ministru al Fondurilor Europene. continuă pe România Liberă

Eugen Teodorovici si Marius Nica depun luni juramantul pentru ministerele de Finante si Fonduri Europene

Eugen Teodorovici si Marius Nica urmeaza vor depune, luni dimineata, juramantul in calitate de ministri ai Finantelor, respectiv Fondurilor Europene, dupa ce vineri a fost anuntata desemnarea lor pentru aceste functii, potrivit Mediafax.

GALERIE FOTO. Teodorovici si Nica au depus juramantul pentru Ministerele de Finante si Fonduri Europene. Cum a reactionat fostul presedinte Basescu

Eugen Teodorovici si Marius Nica depun, luni, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura in functiile de ministru de Finante, respectiv ministru al Fondurilor Europene.

Eugen Teodorovici si Marius Nica depun, luni, juramantul. Ei vor fi noii ministri de Finante si Fonduri Europene

Eugen Teodorovici si Marius Nica depun, luni, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura in functiile de ministru de Finante, respectiv ministru al Fondurilor Europene.

Eugen Teodorovici si Marius Nica depun luni juramantul ca ministri la Finante si Fonduri Europene

Eugen Teodorovici si Marius Nica urmeaza sa depuna, luni dimineata, juramantul in calitate de ministri ai Finantelor, respectiv Fondurilor Europene, dupa ce vineri a fost anuntata desemnarea lor pentru.

Noii ministri, Teodorovici si Nica, depun azi juramantul de investitura

Eugen Teodorovici si Marius Nica depun luni la Palatul Cotroceni juramantul de investitura in functiile de ministru de Finante, respectiv ministru al Fondurilor Europene.

Noi ministri la conducerea a doua ministere importante. Teodorovici si Nica depun azi juramantul

Ministerul Finantelor si cel al Fondurilor Europene vor avea de astazi noi ministri. Peste cateva ore, Eugen Teodorovici si Marius Nica depun juramantul de investire in functie. Amandoi au de indeplinit.

Teodorovici si Nica au depus juramantul de investitura in calitate de ministri ai Finantelor si MFE

ACTUALIZARE 10:08 Eugen Teodorovici si Marius Nica au depus, luni, juramantul de investitura in calitate de ministri ai Finantelor, respectiv Fondurilor Europene, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Cotroceni, la care au fost prezenti si premierul Victor Ponta si presedintii celor doua Camere. * Decretele privind numirile au fost publicate in Monitorul Oficial .

Basescu, dupa ce Teodorovici a devenit oficial noul ministru de Finante: Cu juramantul depus de Teodorovici, asta e. Punct si de la...vara lui 2012, iNAINTE!

Traian Basescu a avut o reactie pe Facebook, imediat dupa ce Eugen Teodorovici a depus juramantul de investitura in functia de ministru de Finante. in mesajul postat, fostul presedinte a facut trimitere la.

Eugen Teodorovici si Marius Nica vor depune juramantul luni la Palatul Cotroceni

Eugen Teodorovici si Marius Nica vor depune, luni la ora 10:00, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura in calitate de ministri ai Finantelor, respectiv Fondurilor Europene, se arata intr-un comunicatul al Administratia Prezidentiala.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )