Libnet.ro
UNICEF

21:00

Eugen Teodorovici si Marius Nica vor depune juramantul luni la Palatul Cotroceni

România Liberă România Liberă,
Eugen Teodorovici si Marius Nica vor depune juramantul luni la Palatul Cotroceni

Eugen Teodorovici si Marius Nica vor depune, luni la ora 10:00, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura in calitate de ministri ai Finantelor, respectiv Fondurilor Europene, se arata intr-un comunicatul al Administratia Prezidentiala. continuă pe România Liberă

VIDEO Victor Ponta l-a desemnat pe Eugen Teodorovici la Ministerul de Finante si pe Marius Nica la Ministerul Fondurilor Europene

Victor Ponta a anuntat ca la Ministerul de Finante, in locul lui Darius Valcov il va propune pe actualul sef al Ministerului Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici. La MFE va veni, in locul lui Teodorovici, Marius Nica, actual secretar general la Ministerul Muncii. Premierul a anuntat ca a discutat astazi cu seful statului iar, Klaus Iohanis a acceptat cele doua propuneri.

Eugen Teodorovici, propunerea lui Ponta la Ministerul de Finante. Marius Nica, propus la Ministerul Fondurilor Europene (VIDEO)

Noua propunere la ministerul de finante a premierului Victor Ponta este actualul ministru al Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici. in locul acestuia la Ministerul Fondurilor Europene va fi numit Marius Nica,.

Eugen Teodorovici va prelua ministerul de Finante

40: Premierul Victor Ponta a declarat ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis si l-a propus pe ministrul Fondurilor Europene Eugen Teodorovici pentru ministerul de Finante si pe Marius Nica pentru ministerul Fondurilor Europene.

Eugen Teodorovici, noul ministru al Finantelor

40: Premierul Victor Ponta a declarat ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis si l-a propus pe ministrul Fondurilor Europene Eugen Teodorovici pentru ministerul de Finante si pe Marius Nica pentru ministerul Fondurilor Europene.

Victor Ponta il muta pe Eugen Teodorovici la Ministerul Finantelor

Eugen Teodorovici va fi ministru al Finantelor, iar functia acestuia de ministru al Fondurilor Europene va fi preluata de Marius Nica, pana in prezent secretar general al Ministerului Muncii.

Cine e Marius Nica: Premierul Ponta trimite un fost ofiter MApN scolit la Academia SRI sa conduca absorbtia fondurilor UE

Marius Nica, propunerea premierului Ponta pentru postul de ministru al Fondurilor Europene, este licentiat al Academiei Nationale de Informatii, a Serviciului Roman de Informatii, activand, cinci ani, ca ofiter in Ministerul Apararii Nationale.

Eugen Teodorovici, sfatuit de presa sa spuna acum ce colectioneaza. Ponta: Nu cadea in capcana, zi masinute!

Noul ministru de Finante, Eugen Teodorovici, a fost intrebat de presa ce anume colectioneaza, cu recomandarea ca este mai bine sa spuna de pe acum, aluzie la fostul ministru Valcov cercetat de DNA, premierul Ponta sfatuindu-l in gluma pe Teodorovici sa nu cada in capcana si sa raspunda: Masinute, potrivit Mediafax.

Victor Ponta il propune pe Eugen Teodorovici la Ministerul Finantelor

Eugen Teodorovici este propunerea premierului Victor Ponta pentru preluarea portofoliului de Finante, dupa demisia lui Darius Valcov. De asemenea, in locul lui Teodorovici, la Ministerul Fondurilor Europene,.

Traian Basescu, despre propunerea lui Eugen Teodorovici la ministerul de Finante: Alianta de la Grivco si USL-ul sunt mai vii ca oricand, dar nu pas cu pas ci buluc (FOTO)

Fostul presedinte Traian Basescu a reactionat pe Facebook dupa propunerea lui Eugen Teodorovici la conducerea ministerului de Finante, anuntata in cursul zilei de vineri de premierul Victor Ponta. Fostul sef al.

Eugen Teodorovici a declarat patru case si datorii de 812.000 de euro. Plus o Dacie 1310

Actual sef de la Fonduri Europene si viitorul ministru de Finante, Eugen Orlando Teodorovici a trecut in ultima declaratie de avere patru cladiri si patru credite - dintre care trei la banci - in valoare totala de 812 mii euro. Acesta a fost intrebat de jurnalisti dupa ce a fost nominalizat la Finante ce colectioneaza, iar Teodorovici a raspuns ca tot ce are este in declaratia de avere.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )