Libnet.ro
UNICEF

20:30

Teodorovici: Prima rectificare din acest an a fost una pozitiva. Este in acord cu FMI si Comisia Europeana, deficitul bugetar este cel asumat, de 1,86% din PIB

Adevărul Adevărul,
Teodorovici: Prima rectificare din acest an a fost una pozitiva. Este in acord cu FMI si Comisia Europeana, deficitul bugetar este cel asumat, de 1,86% din PIB

Prima rectificare bugetara din acest an, aprobata marti de Guvern, a fost una pozitiva, desi, de regula, o prima rectificare din an este negativa, a sustinut intr-o conferinta de presa Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, care a adaugat ca rectificarea bugetului pe acest an este in acord cu partenerii internationali - Fondul Monetar international FMI) si Comisia Europeana CE), prevazand un deficit bugetar de 1,86% din PIB in 2015. continuă pe Adevărul

Victor Ponta: Rectificarea bugetara se adreseaza taierilor din 2010. Este una pozitiva, pentru ca sunt mai multi bani (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, inainte de sedinta de Guvern, ca rectificarea bugetara este una pozitiva si se adreseaza taierilor din 2010. Oricum o intorci, oricum o faci, este una pozitiva, ca.

Guvernul aproba, marti, prima rectificare bugetara pe anul in curs

Guvernul va aproba in sedinta de marti prima rectificare bugetara pe anul in curs, prin doua ordonante care vizeaza bugetul de stat pe anul 2015 si, respectiv, bugetul asigurarilor sociale de stat pe anul 2015, informeaza Biroul de presa al Executivului.

Guvernul va aproba prima rectificare bugetara pe anul in curs

Guvernul urmeaza sa aprobe in sedinta de marti prima rectificare bugetara pe anul in curs, prin doua ordonante care vizeaza bugetul de stat pe anul 2015 si, respectiv, bugetul asigurarilor sociale de stat pe.

Guvernul a APROBAT prima rectificare bugetara pe anul in curs

UPDATE: Premierul Victor Ponta a declarat, la inceputul sedintei de Guvern, ca este o rectificare pozitiva, si ca, de fapt, rectificarea bugetara de acum reprezinta reveniri la e au taiat altii in 2010/2011.

Consiliul Fiscal: Realizarea cheltuielilor bugetare la nivelul programat, extrem de putin probabila

Realizarea cheltuielilor bugetare la nivelul programat este extrem de putin probabila, avand in vedere subexecutia masiva a cheltuielilor de investitii din primul semestru al anului curent si accelerarile implicite ale fluxurilor de investitii publice necesare, potrivit opiniei Consiliului Fiscal fata de Ordonanta privind prima rectificare bugetara din acest an, aprobata ieri.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )