Libnet.ro
UNICEF

12:15

Teodorovici: Romania va trebui sa plateasca CE peste un miliard de euro pentru deficiente ...

România Liberă România Liberă,
Teodorovici: Romania va trebui sa plateasca CE peste un miliard de euro pentru deficiente ...

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a declarat, joi, ca Romania va trebui sa plateasca CE, pentru deficiente in sistem, peste un miliard de euro, informeaza Mediafax. Romania va trebui sa plateasca Comisiei Europene, pentru deficiente in sistem din 2009-2011, peste un miliard de euro. E o suma fabuloasa, o suma care ar fi putut merge, desigur, la proiectele de care vorbim cu totii, suma pe care o platim cu totii pentru ca am avut un sistem deficitar, pentru ca am avut persoane . continuă pe România Liberă

Eugen Teodorovici: Romania va trebui sa plateasca CE peste un miliard de euro pentru deficiente in sistem

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a declarat, joi, la Medias, ca Romania va trebui sa plateasca CE, pentru deficiente in sistem, peste un miliard de euro, datoria imensa fiind preluata de catre bugetul de stat si aparand, automat, la deficit in raportul FMI, relateaza Mediafax.

Creditele in euro pentru Prima casa, acceptate in cazul dosarelor depuse inainte de trecerea la creditare in lei

Persoanele care au solicitat credite in euro pentru Prima casa vor putea primi imprumuturi in moneda europeana, daca si-au depus dosarele inainte de trecerea la creditarea exclusiv in lei, potrivit unei hotarari adoptate miercuri de Guvern.

Primaria va plati 28 milioane de euro pentru exproprieri in vederea largirii Soselei ...

PMB vrea sa plateasca despagubiri de peste 28 de milioane de euro unor proprietari care ar urma sa fie expropriati in vederea largirii Soselei Fabrica de Glucoza, cea mai mare parte a sumei revenind oamenilor de afaceri Saadati Sohi Manochehr, Tanti Virginica Dumitrescu si Adrian Ciorobea, informeaza Mediafax. Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) are pe ordinea de zi a sedintei de joi un proiect de hotarare privind declansarea procedurilor de expropriere peentru imobilele .

Profit de 127 milioane euro pentru BCR la noua luni

BCR a inregistrat un profit net de 559,8 milioane lei 126,9 milioane euro) in primele noua luni ale acestui an, fata de o pierdere de 758,9 milioane lei 172,1 milioane euro), in perioada corespunzatoare a anului trecut, a anuntat institutia de credit.

Largirea strazii Fabrica de Glucoza: Primaria Capitalei va plati 28 milioane de euro pentru exproprieri terenurilor necesare. Vezi cine sunt principalii beneficiari

Primaria Capitalei estimeaza ca va plati circa 28 de milioane de euro125,7 milioane lei) pentru exproprierea terenurilor 43. 277 mp) si cladirilor necesare largirii strazii Fabrica de Glucoza intre Calea Floreasca si Soseaua Petricani, potrivit unui proiect de hotarare de Consiliu General care va fi discutat joi. In total vor fi expropriate 42 de proprietati de pe partea dreapta a strazii, cum mergi spre Petricani. Proprietarul care va cea mai mare despagubire este omul de afaceri iranian Sohi Manochehr Saadati, care va primi 42,2 milioane lei pentru 8. 796 metri patrati. Avocata Tanti Virginica Dumitrescu si Ciorobea Adrian vor primi pentru 19. 503 metri patrati de teren o despagubire de 41,4 milioane lei. Printre cei care vor primi despagubiri se numara si Editura Adevarul, care va primi despagubire 10, 6 milioane lei pentru 2375 mp de teren si constructii. Vezi cat plateste Primaria Capitalei pentru un teren pe care l-a dat in 2005, in compensare, avocatei Tanti Virginica Dumitrescu pentru unul de fundul lacului Plumbuita.

10 milioane de euro pentru Pediatria din Sibiu.

Spitalul sibian care deserveste cinci judete din zona va avea pana in primavara anului 2015 o noua cladire pe trei nivele, dotata cu aparatura ultraperformanta in care va functiona un centru de cercetare si telemedicina in bolile neurologice. Valoarea proiectului este de 10 milioane euro, cea mai mare parte fonduri nerambursabile. Spitalul Clinic de Pediatrie din Sibiu pune in practica un proiect cu finantare europeana in valoare de 10 milioane euro, bani cu care se va ridica un nou corp de .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )