Libnet.ro
UNICEF

13:45

Eugen Teodorovici: Romania va trebui sa plateasca CE peste un miliard de euro pentru deficiente in sistem

Hotnews Hotnews,
 Eugen Teodorovici: Romania va trebui sa plateasca CE peste un miliard de euro pentru deficiente in sistem

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a declarat, joi, la Medias, ca Romania va trebui sa plateasca CE, pentru deficiente in sistem, peste un miliard de euro, datoria imensa fiind preluata de catre bugetul de stat si aparand, automat, la deficit in raportul FMI, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Teodorovici: Romania va trebui sa plateasca CE peste un miliard de euro pentru deficiente ...

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a declarat, joi, ca Romania va trebui sa plateasca CE, pentru deficiente in sistem, peste un miliard de euro, informeaza Mediafax. Romania va trebui sa plateasca Comisiei Europene, pentru deficiente in sistem din 2009-2011, peste un miliard de euro. E o suma fabuloasa, o suma care ar fi putut merge, desigur, la proiectele de care vorbim cu totii, suma pe care o platim cu totii pentru ca am avut un sistem deficitar, pentru ca am avut persoane .

Eugen Teodorovici: Rata de absorbtie a fondurilor europene a depasit nivelul de 25%.

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici a anunatat ca rata de absorbtie a fondurilor europene a depasit nivelul de 25%. Rata de absorbtie curenta a fondurilor europene a depasit nivelul de 25%, suma solicitata Comisiei Europene pentru a fi rambursata Romaniei in actuala perioada de programare ajungand la peste 4,9 miliarde de euro. In perioada imediat urmatoare trebuie accelerat ritmul in care solicitam noi rambursari de sume Comisiei, ceea ce va fi posibil doar daca .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )