Libnet.ro
UNICEF

20:45

Teoria fantastica pe care s-a cladit Statul Islamic. Care este SCOPUL atrocitatilor comise: Se va intoarce dupa noi

Antena3 Antena3,
Teoria fantastica pe care s-a cladit Statul Islamic. Care este SCOPUL atrocitatilor comise: Se va intoarce dupa noi

Jurnalistii de la The Atlantic au realizat un amplu material despre originea gruparii teroriste Statul Islamic. Cine sunt? Din cine este formata gruparea? Care sunt ideologiile lor? Sunt cateva dintre intrebarile. continuă pe Antena3

Teoriile fanteziste care tin in viata Statul Islamic: Iisus se va intoarce sa-i salveze pe ultimii 5000 de teroristi

Statul Islamic nu este doar o simpla adunare de psihopati, noteaza publicatia The Atlantic, intr-o analiza detaliata a gruparii teroriste. Statul Islamic este un grup cu valori religioase, una dintre ele fiind ca ei sunt principalul agent al declansarii apocalipsei, din care ii va salva Iisus. O mai buna cunoastere a gruparii teroriste poate insemna si cheia catre distrugerea ei.

ONU: Atrocitatile comise de Statul Islamic in Irak ar putea fi considerate genocid

Atacurile comise de extremistii din gruparea Statul Islamic SI) asupra unor comunitati etnice si religioase din Irak ar putea reprezenta un genocid, a anuntat luni ONU, la Geneva, transmite DPA, preluat de.

Oficial al Departamentului de Stat american: Romania colaboreaza cu SUA si UE impotriva jihadistilor gruparii Statul Islamic (VIDEO)

Un oficial din Departamentul de Stat american anunta ca Romania colaboreaza atat cu Statele Unite cat si cu Uniunea Europeana pentru combaterea jihadistilor din Statul Islamic. Thomas Krajeski, consilier in.

Gruparea Statul Islamic a executat 150 de civili in vestul Irakului. Masacrul a avut loc joi

Militantii jihadisti din gruparea Statul Islamic au executat 150 de civili in vestul Irakului, unde au loc confruntari pentru controlul asupra orasului Al-Baghdadi. Seful Consiliului Local din Al-Baghdadi,.

Trei eleve britanice au fugit in Siria, ca sa se inroleze in Statul Islamic

Autoritatile britanice cauta trei eleve de 15 si 16 ani care au fugit in Turcia, cu scopul de a ajunge in Siria, unde vor sa devina membre ale grupului terorist Stat Islamic, potrivit Mediafax.

Cel putin 47 de morti in atentate comise de teroristi in estul Libiei. Statul Islamic planuieste un val de teroare in Europa

Cel putin 47 de oameni au fost ucisi, iar alti 80 au fost raniti in trei atentate cu vehicule-capcana comise de membri ai grupului terorist Stat Islamic in localitatea libiana Al-Qubah, situata la 35 de kilometri de orasul Derna, in estul Libiei,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )