Libnet.ro
UNICEF

22:45

Teoriile conspiratiei coronavirus, desfiintate de Raed Arafat si Valeriu Gheorghita

Antena3 Antena3,
Teoriile conspiratiei coronavirus, desfiintate de Raed Arafat si Valeriu Gheorghita

Radu Tudor a prezentat, in cadrul emisiunii Punctul de intalnire, topul celor mai raspandite fake news-uri despre coronavirus, dupa un studiu facut de prof. univ. dr. Alina Bargaoanu. Teoriile conspiratiei despre coronavirus au fost desfiintate de dr. Raed Arafat si lt. col. dr. Valeriu Gheorghita. continuă pe Antena3

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Chiar daca suntem intr-o descrestere usoara, totusi cazurile grave vin din urma

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, spune ca desi Romania se afla intr-o perioada in care se constata o scadere usoara a numarului de cazuri de coronavirus, presiunea.

Valeriu Gheorghita: Probabil ca vom avea cel putin un milion de doze de vaccin anti-COVID disponibilein prima transa, doze care ne vor permite asigurarea vaccinarii personalului medical si medico-social (VIDEO)

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campanieinationale de vaccinare impotriva noului coronavirus, a declarat vineri ca in prima etapa, Romania ar putea primi aproximativ un milion de doze din.

Digi24: Cand am putea scapa de Covid in Romania. Explicatiile lui Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare

Campania de vaccinare anti-Covid in Romania s-ar putea incheia la mijlocul verii anului viitor, cand un procent de 60-70% din populatie ar trebui sa fie imunizat contra infectiei cu coronavirus, potrivit coordonatorului campaniei, medicul Valeriu Gheorghita.

Raed Arafat: Vaccinarea nu va fi obligatorie, dar cei vaccinati se vor bucura de mai multe drepturi. Seful DSU a declarat ca s-ar vaccina public anti-COVID

Secretarul de stat Raed Arafat a afirmat, in cursul serii de vineri, ca vaccinarea nu va fi obligatorie, insa cetatenii care se vor vaccina impotriva noului coronavirus se vor bucura de mai multe drepturi,.

VALERIU GHEORGHITA: Daca vom avea 60-70% din populatie imunizata, putem asigura inceputul sfarsitului pandemiei

Astazi, medicul Valeriu Gheorghita a prezentat strategia de vaccinare anti-covid in Romania. Strategia de vaccinarea fost publicata si in Monitorul Oficial.

Cum ai voie sa petreci Craciunul la tine acasa. Raed Arafat a facut anuntul momentului

Vine o perioada dificila, starea de alerta va fi prelungita pe 14 decembrie. Exista riscul sa avem o crestere agresiva a cazurilor din ianuarie, a spus Raed Arafat. Vom putea petrece Craciunul in familie, fara restrictii privind numarul de invitati? Raspunsul sefului DSP. Raed Arafat, despre cum ai voie sa petreci Craciunul acasa. Anuntul momentului .

Raed Arafat nu s-a mai abtinut. Ce le-a transmis romanilor care il ponegresc zilnic

Secretarul de Stat, Raed Arafat, este unul din cei mai vizibili oficiali si mai prezenti in fata opiniei publice, inca din 2007. De-a lungul anilor a avut parte atat de suportul popoulatiei, dar si de critici si controverse. Tenaticitatea si fanatismul i-a adus si cateva porecle. Despre acest subiect, si nu numai, Raed Arafat a .

in ce conditii ar putea fi contraindicat vaccinul anti-COVID. Explicatiile medicului Valeriu Gheorghita

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID a discutat despre posibilele cazuri in care vaccinul ar fi contraindicat. El a explicat faptul ca alergiile, la unul dintre ingredientele co.

Ce categorie de romani nu se va vaccina. Valeriu Gheorghita a facut anuntul acum

Tara noastra are o strategie clara de vaccinare a populatiei impotriva COVID-19. Problema a fost tratata ca una de siguranta nationala. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat saptamana trecuta ca planul este stabilit: de la institutiile care sunt implicate, pana la lantul de comanda, centrele de vaccinare fixe si mobile si combaterea dezinformarii. Consiliul Suprem de .

Valeriu Gheorghita: La nivelulunuicabinet de medicina de familie va fi foarte greu sa asiguri vaccinarea unui numar mare de persoane. De aceea, vor fi centre de vaccinare

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campanieie nationale de vaccinare anti-COVID-19, a declarat vineri, la prezentarea Stragiei nationale de vaccinare, ca vaccinarea in cabinetele medicilor de familie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )