Libnet.ro
UNICEF

20:45

Teoristii de la Statul Islamic l-au decapitat pe unul dintre cei doi ostatici japonezi, dupa expirarea ultimatumului

Antena3 Antena3,
Teoristii de la Statul Islamic l-au decapitat pe unul dintre cei doi ostatici japonezi, dupa expirarea ultimatumului

Grupul terorist Stat Islamic in Irak si Siria a prezentat o inregistrare video cu decapitarea unui ostatic nipon, dupa expirarea unui ultimatum privind plata unei rascumparari, anunta Institutul SITE, care. continuă pe Antena3

Unul din cei doi prizonieri japonezi ai Statului Islamic a fost decapitat

Un nou ostatic a cazut victima furiei militantilor Statului islamic. Haruna Yukawa, unul dintre cei doi japonezi tinuti prizonieri, a fost decapitat de membrii organizatiei teroriste. Gruparea Stat Islamic.

Hackerii pro-ISIS au spart un portal de manele din Romania. Statul Islamic se va extinde

Unul dintre cele mai mari site-uri de manele din Romania, EvenimenteManele. ro a fost spart de hackerii care reprezinta ISIS, din echipa Team System Dz. Site-ul afiseaza un mesaj pentru Allah si un video.

Statul Islamic scoate la licitatie un contract privind fortificarea orasului irakian Mosul

Intr-o cladire guvernamentala din Mosul, cativa contractori irakieni s-au adunat pentru a licita pentru un contract de constructii. Este o sedinta de rutina ce are loc in orase de peste tot din lume, doar ca aici contractul de constructii reprezenta fortificari comandate de noua conducere a orasului: Statul Islamic.

SRI confirma: Adepti ai gruparii Statul Islamic au tranzitat Romania spre si dinspre Siria

Serviciul Roman de Informatii SRI) a transmis, sambata, intr-un comunicat, ca adepti ai gruparii Statul Islamic au rute predilecte de deplasare dinspre Europa de Vest catre Siria-Irak fie aeriene, cu tranzit.

JAPONIA. Ultimatumul de 72 de ore dat de Statul Islamic a expirat. inca nu a fost trimis niciun mesaj

Guvernul de la Tokyo continua negocierile pentru eliberarea celor doi ostatici luati de Statul Islamic chiar daca ultimatumul de 72 de ore a expirat expirat, vineri, la ora 14. 50 ora Romaniei) si autoritatile japoneze nu au fost contactate.

Romania trebuie sa opreasca tranzitul teroristilor din Statul Islamic. Declaratia facuta reuniunea pe tema luptei impotriva terorismului

Romania si Bulgaria trebuie sa opreasca tranzitul teroristilor ce fac parte din Statul Islamic, a afirmat ministrul britanic de Externe, Philip Hammond. Declaratia a fost facuta in cadrul reuniunii pe tema.

Ciocnirea civilizatiilor: prima batalie la sol intre occidentali si jihadistii din Statul Islamic, in Irak

Trupele occidentale s-au angajat pentru prima data intr-o lupta la sol cu fortele gruparii Statul Islamic, in nordul Irakului. Este vorba de fortele speciale canadiene, care au fost atacate de jihadisti in timpul unor exercitii de antrenament a trupelor irakiene.

Un presupus lider local al gruparii Statul Islamic a fost arestat in Pakistan

Serviciile de informatii pakistaneze au arestat un presupus lider local al gruparii Stat Islamic si pe doi dintre complicii lui in orasul Lahore est), intr-un moment in care talibanii au inceput sa jure.

Un ostatic japonez a fost executat de Statul Islamic

Grupul terorist Stat Islamic in Irak si Siria a prezentat o inregistrare video in care anunta decapitarea unui ostatic nipon, dupa expirarea unui ultimatum privind plata unei rascumparari, relateaza Institutul SITE, care supravegheaza site-uri fundamentaliste, citat de Mediafax.

Teroristii de la Statul Islamic isi croiesc drum spre Europa. Militii islamiste au aparut intr-un alt stat afectat de razboi civil

Militii islamiste afiliate grupului terorist Stat Islamic au inceput sa se infiltreze in Libia, un stat afectat de razboi civil, existand riscul ca teroristii sa ajunga in sudul Italiei sau in alte tari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )