Libnet.ro
UNICEF

18:45

Nicusor Dan propune ca terasele si restaurantele din Capitala sa nu plateasca taxa de ocupare a domeniului public

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nicusor Dan propune ca terasele si restaurantele din Capitala sa nu plateasca taxa de ocupare a domeniului public

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca in sedinta de luni a Consiliului General al Municipiului Bucuresti va propune ca taxa de ocupare a domeniului public pentru terase si restaurante sa fie zero in perioada ianuarie - iunie 2021, relateaza Digi24. continuă pe Ziarul Bursa

Nicusor Dan va propune taxa zero de ocupare a domeniului public pentru terase si restaurante in perioada ianuarie-iunie

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca in sedinta de luni a Consiliului General al Municipiului Bucuresti va propune ca taxa de ocupare a domeniului public pentru terase si restaurante sa fie zero in perioada ianuarie - iunie 2021.

De ce l-a demis Nicusor Dan pe managerul Spitalului Filantropia din Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, anunta, joi, schimbarea managerului de la Spitalul Filantropia Bucuresti, dupa ce a primit rapoartele Corpului de Control si ale Curtii de Conturi care semnaleaza nereguli.

Zero taxa pentru terasele si restaurantele care ocupa si domeniul public - planul lui Nicusor Dan pentru sectorul HoReCa

Primarul general al Capitalei Nicusor Dan a anuntat ca in sedinta Consiliui General de luni, ora 10. 00, vor fi discutii ca taxa de ocupare a domeniului public pentru terase si restaurante sa fie zero, in perioada ianuarie iunie 2021. Edilul a precizat ca este o masura pentru a sprijini sectorul HORECA afectat de pandemie.

Nicusor Dan: Primaria va veni cu un ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, sambata, ca municipalitatea va veni curand cu un ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent, precizand ca exista acordul Consiliului General in acest sens, scrie Agerpres. Voi propune ca o parte importanta a bugetului local dedicat sectorului cultural in 2021 sa fie accesibila institutiilor culturale independente, prin concursuri de proiecte. in acelasi timp, Primaria Capitalei va veni curand cu un ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent, pentru a-l ajuta sa treaca peste aceasta perioada dificila, cauzata de COVID-19. Exista acordul Consiliului General, asteptam acordul Comisiei Europene, via Consiliul Concurentei, a scris Nicusor Dan, sambata, pe Facebook.

Nicusor Dan promite mai multi bani institutiilor culturale independente afectate de pandemia de COVID-19

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, va propune ca o parte importanta a bugetului pentru cultura al Primariei din 2021 sa fie acordat institutiilor culturale independente, in timp ce primaria Bucurestiului va acorda un ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent afectat de pandemia de COVID-19.

Nicusor Dan, ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent

Primarul Capitalei Nicusor Dan anunta ca vai propune ca o parte importanta a bugetului local dedicat sectorului cultural in 2021 sa fie accesibila institutiilor culturale independente si ca Primaria va veni curand cu un ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent.

Nicusor Dan da vina pe predecesorii sai pentru starea retelei de termoficare din Capitala: 70% este vina Gabrielei Firea, 30% a lui Sorin Oprescu

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, spune ca vina pentru starea curenta a retelei de termoficare a orasului se imparte intre Gabriela Firea si Sorin Oprescu, predecesorii sai.

Nicusor Dan: Luni facem primul pas spre desfiintarea companiilor municipale costisitoare sau chiar falimentare din Capitala. Bucurestenii nu vor mai plati risipa si incompetenta

Primarul general Nicusor Dan a anuntat, miercuri, ca a inclus pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti din 21 decembrie proiectele de hotarare pentru desemnarea noilor.

Ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent. Anuntul facut de Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, sambata, 19 decemrbie, ca municipalitatea va acordaun ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent. Nicusor Dan promite mai.

NICUSOR DAN: Problema apei calde si a caldurii se datoreaza 70% Gabrielei Firea si 30% lui Sorin Oprescu

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca problemele cu furnizarea apei calde si a caldurii de la nivelul Capitalei au fost generate de modul in care a fost gestionat acest domeniu de catre fostii edili Gabriela Firea si Sorin Oprescu, conform G4media.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3516 seconds )