Libnet.ro
UNICEF

05:45

E terifiata... Bomba: Andreea Esca a facut anuntul care bulverseaza Romania...

B1 B1,
E terifiata... Bomba: Andreea Esca a facut anuntul care bulverseaza Romania...

Andreea Esca a trecut, la inceputul acestei veri, prin emotii foarte mari. Asta pentru ca fiica ei, Alexia a sustinut examenul de bacalaureat. Desi adolescenta a trecut cu bine de toate probleme, mama ei a povestit. continuă pe B1

BOMBA ZILEI! A facut anuntul din PUSCARIE: Desi e CONDAMNAT pentru CORUPTIE, va CANDIDA la PREZIDENTIALE!

Bomba zilei vine din Brazilia. Fostul presedinte Luiz Inacio Lula da Silva, aflat din aprilie in inchisoare pentru coruptie, a fost desemnat oficial sambata candidat al Partidului Muncitorilor la alegerile.

Vestea TERIBILA primita de Andreea Esca: inca nu realizez...

Andreea Esca este stresata din cauza fiicei sale, Alexia Eram, care va pleca, in curand, sa studieze in Anglia. Eu sunt si mai stresata, dar eu stiu sa pastrez aparentele. Eu o incurajez pentru ca.

Daca e pe moarte nu mai stam cu el? Ce spune Andreea Esca: Mesaj SOCANT pentru romani

Andreea Esca, una dintre cele mai longevive prezente de pe micul ecran, este implicata si in proiecte la radio si in print. in acest context, jurnalista a vorbit despre posibilitatea de a renunta la.

Andreea Esca despre Untold: Clujul a lasat in urma Capitala din multe puncte de vedere

Pezentatoarea TV Andreea Esca, aflata la festivalul Untold din Cluj-Napoca, a postat pe Facebook un mesaj pentru bucuresteni si pentru romanii din toata tara, dar si un mesaj pentru clujenii nemultumiti de avalansa de turisti.

Andreea Esca, despre Untold: Clujul a lasat in urma Capitala din multe puncte de vedere

Pezentatoarea TV Andreea Esca, aflata la festivalul Untold din Cluj-Napoca, a postat pe Facebook un mesaj pentru bucuresteni si pentru romanii din toata tara, dar si un mesaj pentru clujenii nemultumiti de avalansa de turisti.

E terifiata... Anuntul trist facut de celebra Andreea Esca...

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a trecut in aceasta vara prin emotiile examenului de bacalaureat. Desi adolescenta a avut intotdeauna rezultate foarte bune la scoala, celebra ei mama a povestit ca aceasta a fo.

Medicii au facut anuntul trist: Din pacate este vorba de Andreea Marin...

Andreea Marin a ajuns din nou pe mana medicilor. Vedeta a tinut insa sa-si linisteasca fanii si le-a transmis, printr-un mesaj publicat pe Facebook, ca totul se va rezolva. Andreea Marin are insa.

Caru' cu vedete:Leonardo DiCaprio investeste ntr-o companie de ncaltaminte ecologica;Andreea Esca, la UNTOLD: E fascinant, n 2 zile si jumatate s-a construit un oras;Mama lui Paul Walker, detalii despre ultima zi din viata actorului

Chrissy Teigen si-a aratat trupul plin de vergeturi dupa nastere: Acesta este noul meu corp! Este mai mult decat un model faimos, fiind extrem de iubita de fani, in primul rand pentru onestitatea si umorul de care da dovada. Ce se intampla cu Victor Slav dupa ce emisiunea Wowbiz a fost scoasa de pe post. Ce se intampla cu Victor Slav. inca o surpriza uriasa anunta Kanal D pentru toamna aceasta, postul de televiziune le pregateste telespectatorilor un nou format de televiziune.

PSD-istii lui Dragnea pregatesc o noua OUG. Viorica Dancila a facut anuntul OFICIAL!

PSD-ul lui Liviu Dragnea anunta o noua OUG. Este vorba despre garantarea pachetelor de servicii turistice, astfel incat romanii sa nu mai piarda banii economisiti pentru concediu. Anuntul a fost facut de.

E OFICIAL! Din pacate, dupa RUSINEA CARIEREI, Serena Williams a facut ANUNTUL...

Dupa ce a suferit una dintre cele mai rusinoase infrangeri din cariera, Serena Williams s-a declarat forfait pentru urmatoarea competitie la care trebuia sa participe. Marea campioana americana s-a retras pe.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )