Libnet.ro
UNICEF

17:01

BOMBA ZILEI! A facut anuntul din PUSCARIE: Desi e CONDAMNAT pentru CORUPTIE, va CANDIDA la PREZIDENTIALE!

B1 B1,
BOMBA ZILEI! A facut anuntul din PUSCARIE: Desi e CONDAMNAT pentru CORUPTIE, va CANDIDA la PREZIDENTIALE!

Bomba zilei vine din Brazilia. Fostul presedinte Luiz Inacio Lula da Silva, aflat din aprilie in inchisoare pentru coruptie, a fost desemnat oficial sambata candidat al Partidului Muncitorilor la alegerile. continuă pe B1

PSD-istii lui Dragnea pregatesc o noua OUG. Viorica Dancila a facut anuntul OFICIAL!

PSD-ul lui Liviu Dragnea anunta o noua OUG. Este vorba despre garantarea pachetelor de servicii turistice, astfel incat romanii sa nu mai piarda banii economisiti pentru concediu. Anuntul a fost facut de.

E OFICIAL! Din pacate, dupa RUSINEA CARIEREI, Serena Williams a facut ANUNTUL...

Dupa ce a suferit una dintre cele mai rusinoase infrangeri din cariera, Serena Williams s-a declarat forfait pentru urmatoarea competitie la care trebuia sa participe. Marea campioana americana s-a retras pe.

Autoritatile au facut anuntul: Proprietarii de masini vechi sunt direct vizati. Se pregateste o schimbare majora

Programul Rabla Clasic 2018 va fi suplimentat cu 30. 000 de tichete dupa prima rectificare bugetara din acest an. Potrivit anuntului venit de la Guvern, programul rabla a fost suplimentat cu 230 de milioane.

Medicii au facut anuntul trist: Din pacate este vorba de indragitul Catalin Botezatu...

Din cauza programului incarcat, indragitul Catalin Botezatu are probleme de sanatate, fiind recunoscator ca in fiecare dimineata se trezeste. De asemenea, designerul isi face griji in ceea ce.

Meteorologii au facut anuntul: Ce se intampla cu vremea in acest weekend. Pe litoral...

Urmeaza un weekend cu vreme frumoasa in cea mai mare parte a tarii. Meteorologii anunta ca sambata si duminica ploile vor fi din ce in ce mai putine. Va fi o vreme predominant frumoasa in tara, c.

Din pacate, medicii au facut anuntul trist: BOALA actorului Mihai Bendeac este INCURABILA...

Mihai Bendeac a dezvaluit ca se confrunta cu depresia, o boala care l-a impins la intrebari si raspunsuri. Actorul a explicat, in context, si de ce a renuntat la religia ortodoxa. NU sunt ateu! Din.

Din pacate este vorba de indragitul Nea Marin: Medicii au facut anuntul TRIST dupa ce acesta a scuipat SANGE...

Nea Marin a facut o dezvaluire socanta. Cand Bianca Dragusanu s-a speriat din cauza unor dureri in gat, Nea Marin nu s-a lasat impresionat de suferinta acesteia si, nervos, i-a marturisit faptul ca el a.

Medicii au facut anuntul trist: Din pacate este vorba de Andreea Marin...

Andreea Marin a ajuns din nou pe mana medicilor. Vedeta a tinut insa sa-si linisteasca fanii si le-a transmis, printr-un mesaj publicat pe Facebook, ca totul se va rezolva. Andreea Marin are insa.

Veste soc: Cei de la Vocea Romaniei au facut anuntul! Da, este vorba de Tudor Chirila...

Au inceput filmarile pentru cel de-al optulea sezon al show-ului Vocea Romaniei, cu Tudor Chirila, Irina Rimes, Andra si Smiley in scaunele de antrenori. Noul sezon care va fi difuzat din toamna.

Unul dintre cei mai mari criminali din istorie tocmai ce a iesit din puscarie: Am omorat multi oameni, nu 4-5-6

Unul dintre cei mai mari criminali din istorie tocmai ce a iesit din puscarie. Barbatul are 100 de ani si este fost lider al mafiei italiene. Sonny Franzese face parte din celebra familie Colombo si a fost renumi.

ştiri de la B1

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2229 seconds )