Libnet.ro
UNICEF

01:05

Testele produselor Hexi Pharma, diferente foarte mari intre datele scrise pe etichete si cele din analize. Compania, amendata cu 40.000 de lei (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
 Testele produselor Hexi Pharma, diferente foarte mari intre datele scrise pe etichete si cele din analize. Compania, amendata cu 40.000 de lei (FOTO, VIDEO)

Primele rezultate oficiale din testele substantelor dezinfectante ale companiei Hexi Pharma au fost facute publice de Guvern. intr-o conferinta de presa de la Palatul Victoria, Guvernul a aratat cat de. continuă pe B1

Alexandru Rafila: Nu sunt implicat in autorizarea sau vanzarea produselor Hexi Pharma

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie SRM), Alexandru Rafila, sustine ca acuzatiile care i-au fost aduse in contextul scandalului dezinfectantilor diluati din spitale sunt calomnioase si arata ca nu ii cunoaste pe proprietarii Hexi Pharma, nu a fost implicat in autorizarea produselor acestei firme si nu a obtinut vreodata venituri de la aceasta.

Cand vor fi gata testele de concentratie la produselor de la Hexi Pharma

Premierul Dacian Ciolos si-a manifestat speranta ca in cursul zilei de miercuri sa fie facute publice primele rezultate pe testele de concentratie la produselor de la Hexi Pharma, teste realizate la ICECHIM.

Scandalul dezinfectantilor: Guvernul nu intentioneaza sa verifice de ce au iesit doar 4,25% probe neconforme, in urma controalelor din spitale, chiar daca toate produsele Hexi Pharma analizate de ICECHIM s-au dovedit a fi diluate

Toate probele de dezinfectanti efectuate pe 14 produse de la Hexi Pharma, la Institutul Icechim, au fost neconforme, adica erau diluate si de zece ori, a anuntat miercuri secretarul de stat Victor Strambu, secretar de stat in ministerul Sanatatii. Tot acesta a anuntat ca, avand in vedere aceste rezultate, s-a decis retragerea imediata a tuturor produselor Hexi Pharma. In aceste conditii, cum poate fi explicat faptul ca doar 4,25% din peste 3. 500 de testele de sanitatie din spitale, cu dezinfectantii Hexi Pharma, au fost neconforme? Care ar fi procentul, daca s-ar face acum noi teste de sanitatie, insa unele facute ca la carte, prin controale incrucisate? Probabil nu vom afla, deoarece Guvernul nu vede sensul unor noi teste de sanitatie pe produsele Hexi Pharma. Vor fi unele controale incrucisate prin spitale, insa vor fi testate alte produse, in conditiile in care cele de la Hexi Pharma sunt retrase.

Scandalul dezinfectantilor. Toate probele de la Hexi Pharma, neconforme. Substantele, diluate de 10 ori

Analizele facute de ICECHIM asupra unor produse biocide de la Hexi Pharma arata diferente mari de concentratii intre valoarea declarata si cea constatata in laborator, au anuntat oficiali ai guvernului.

Hexi Pharma si-a cerut insolventa la Tribunalul Bucuresti

Compania farmaceutica Hexi Pharma, implicata in scandalul dezinfectantilor diluati folositi in spitale din Romania, si-a cerut insolventa la Tribunalul Bucuresti. Miercuri sunt asteptate primele rezultatepe testele de concentratie la produselor de la Hexi Pharma, teste facute la Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Chimie si Petrochimie ICECHIM).

Hexi Pharma le cere scuze medicilor si persoanelor care ar fi putut fi afectate de dezinfectantii diluati: Ne dorim ca vinovatii sa fie gasiti cat mai repede

Hexi Pharma a cerut scuze medicilor si persoanelor care ar fi putut suferi de pe urma infectantilor diluati, dupa ce Guvernul a facut publice datele din testele solutiilor companiei, vandute in.

Hexi Pharma si-a cerut falimentul

ACTUALIZARE 14:04 Directorul general Hexi Pharma, la Parchet Directorul general al firmei Hexi Pharma a fost chemat pentru explicatii, la Parchet, in dosarul dezinfectantilor diluati, informeaza Digi 24. --------- Hexi Pharma cere sa intre in insolventa, cererea a fost depusa ieri la Tribunalul Bucuresti.

Hexi Pharma si-a cerut falimentul

Hexi Pharma cere sa intre in insolventa, cererea a fost depusa ieri la Tribunalul Bucuresti.

Hexi Pharma a cerut falimentul

Compania Hexi Pharma, implicata in scandalul dezinfectantilor, a cerut falimentul. Va amintim ca patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, s-a prezentat marti la sediul Parchetului General pentru a fi.

Scandalul Hexi Pharma.Cum incerca Sorin Oprescu sa se apere de acuzatii

Numele lui Sorin Oprescu, primarul suspendat al Capitalei si fost director al Spitalului Universitar din Bucuresti, a inceput sa fie tot mai vehiculat in scandalul Hexi Pharma. Fostul edil incearca sa se detaseze de orice informatie care l-ar incrimina. El a declarat marti ca nu il cunoaste pe patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, si a sustinut ca este exagerata chestiunea cu infectii care provoaca moartea oamenilor.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3216 seconds )