Libnet.ro
UNICEF

10:15

Hexi Pharma si-a cerut insolventa la Tribunalul Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Hexi Pharma si-a cerut insolventa la Tribunalul Bucuresti

Compania farmaceutica Hexi Pharma, implicata in scandalul dezinfectantilor diluati folositi in spitale din Romania, si-a cerut insolventa la Tribunalul Bucuresti. Miercuri sunt asteptate primele rezultatepe testele de concentratie la produselor de la Hexi Pharma, teste facute la Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Chimie si Petrochimie ICECHIM). continuă pe Adevărul

Hexi Pharma si-a cerut falimentul

ACTUALIZARE 14:04 Directorul general Hexi Pharma, la Parchet Directorul general al firmei Hexi Pharma a fost chemat pentru explicatii, la Parchet, in dosarul dezinfectantilor diluati, informeaza Digi 24. --------- Hexi Pharma cere sa intre in insolventa, cererea a fost depusa ieri la Tribunalul Bucuresti.

Hexi Pharma si-a cerut falimentul

Hexi Pharma cere sa intre in insolventa, cererea a fost depusa ieri la Tribunalul Bucuresti.

Hexi Pharma, compania farmaceutica implicata in scandalul dezinfectantilor, si-a cerut insolventa la Tribunalul Bucuresti

Hexi Pharma, compania farmaceutica implicata in scandalul dezinfectantilor diluati folositi in spitale, a inaintat insolventa la Tribunalul Bucuresti. Persoane din companie au declarat faptul ca angajatii au fost informati ca isi vor pastra posturile.

FOTO. Hexi Pharma a cerut intrarea in insolventa. Cererea a fost depusa la Tribunalul Bucuresti

Administratorii Hexi Pharma au solicitat, marti, insolventa. Cererea a fost depusa la Tribunalul Bucuresti Vezi FOTO). Judecatorii vor analiza daca firma indeplineste criteriile pentru vanzarea tuturor activelor firmei si inchiderea acesteia. Primul termen al procesului a fost stabilit pentru 17 mai.

Stocurile de dezinfectanti in spitalele din Bucuresti: Desi rezultatele testelor privind eficacitatea dezinfectatelor efectuate de DSP nu ne-au fost comunicate am decis sa nu mai folosim dezinfectanti Hexi Pharma

Conform Ministerului Sanatatii, 50 de spitale din tara au folosit dezinfectantii diluati distribuiti de compania Hexi Pharma. 9 dintre acestea sunt din Bucuresti. Vezi AICI lista completa a.

Compania Hexi Pharma, in insolventa: Cererea a fost depusa la Tribunalul Bucuresti, dupa izbucnirea scandalului dezinfectantilor diluati

La tribunalul Bucuresti a fost depusa o cerere de intrare in insolventa a companiei Hexi Pharma, cerere depusa chiar de compania in cauza, arata B1 TV. Falimentul se cere pe baza articolului 66 din.

FOTO. Hexi Pharma a cerut FALIMENTUL. Cererea a fost depusa la Tribunalul Bucuresti

Administratorii Hexi Pharma au solicitat, marti, falimentul. Cererea a fost depusa la Tribunalul Bucuresti Vezi FOTO). Judecatorii vor analiza daca firma indeplineste criteriile pentru vanzarea tuturor activelor firmei si inchiderea acesteia. Primul termen al procesului a fost stabilit pentru 17 mai.

Hexi Pharma a cerut falimentul

Compania Hexi Pharma, implicata in scandalul dezinfectantilor, a cerut falimentul. Va amintim ca patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, s-a prezentat marti la sediul Parchetului General pentru a fi.

Hexi Pharma le cere scuze medicilor si persoanelor care ar fi putut fi afectate de dezinfectantii diluati: Ne dorim ca vinovatii sa fie gasiti cat mai repede

Hexi Pharma a cerut scuze medicilor si persoanelor care ar fi putut suferi de pe urma infectantilor diluati, dupa ce Guvernul a facut publice datele din testele solutiilor companiei, vandute in.

Scandalul Hexi Pharma.Cum incerca Sorin Oprescu sa se apere de acuzatii

Numele lui Sorin Oprescu, primarul suspendat al Capitalei si fost director al Spitalului Universitar din Bucuresti, a inceput sa fie tot mai vehiculat in scandalul Hexi Pharma. Fostul edil incearca sa se detaseze de orice informatie care l-ar incrimina. El a declarat marti ca nu il cunoaste pe patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, si a sustinut ca este exagerata chestiunea cu infectii care provoaca moartea oamenilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )