Libnet.ro
UNICEF

14:15

Hexi Pharma a cerut falimentul

Antena3 Antena3,
Hexi Pharma a cerut falimentul

Compania Hexi Pharma, implicata in scandalul dezinfectantilor, a cerut falimentul. Va amintim ca patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, s-a prezentat marti la sediul Parchetului General pentru a fi. continuă pe Antena3

FOTO. Hexi Pharma a cerut FALIMENTUL. Cererea a fost depusa la Tribunalul Bucuresti

Administratorii Hexi Pharma au solicitat, marti, falimentul. Cererea a fost depusa la Tribunalul Bucuresti Vezi FOTO). Judecatorii vor analiza daca firma indeplineste criteriile pentru vanzarea tuturor activelor firmei si inchiderea acesteia. Primul termen al procesului a fost stabilit pentru 17 mai.

FOTO. Hexi Pharma a cerut intrarea in insolventa. Cererea a fost depusa la Tribunalul Bucuresti

Administratorii Hexi Pharma au solicitat, marti, insolventa. Cererea a fost depusa la Tribunalul Bucuresti Vezi FOTO). Judecatorii vor analiza daca firma indeplineste criteriile pentru vanzarea tuturor activelor firmei si inchiderea acesteia. Primul termen al procesului a fost stabilit pentru 17 mai.

Reactia incredibila a lui Traian Basescu, dupa dezvaluirea legata de sediul Hexi Pharma

Scandalul in care compania Hexi Pharma este implicata scoate la iveala noi detalii incredibile. Sediul in care compania isi desfasoara activitatea a fost cumparat de trei ori mai ieftin.

Hexi Pharma si-a cerut falimentul

ACTUALIZARE 14:04 Directorul general Hexi Pharma, la Parchet Directorul general al firmei Hexi Pharma a fost chemat pentru explicatii, la Parchet, in dosarul dezinfectantilor diluati, informeaza Digi 24. --------- Hexi Pharma cere sa intre in insolventa, cererea a fost depusa ieri la Tribunalul Bucuresti.

Hexi Pharma si-a cerut falimentul

Hexi Pharma cere sa intre in insolventa, cererea a fost depusa ieri la Tribunalul Bucuresti.

Compania Hexi Pharma, in insolventa: Cererea a fost depusa la Tribunalul Bucuresti, dupa izbucnirea scandalului dezinfectantilor diluati

La tribunalul Bucuresti a fost depusa o cerere de intrare in insolventa a companiei Hexi Pharma, cerere depusa chiar de compania in cauza, arata B1 TV. Falimentul se cere pe baza articolului 66 din.

Hexi Pharma, compania farmaceutica implicata in scandalul dezinfectantilor, si-a cerut insolventa la Tribunalul Bucuresti

Hexi Pharma, compania farmaceutica implicata in scandalul dezinfectantilor diluati folositi in spitale, a inaintat insolventa la Tribunalul Bucuresti. Persoane din companie au declarat faptul ca angajatii au fost informati ca isi vor pastra posturile.

Hexi Pharma si-a cerut insolventa la Tribunalul Bucuresti

Compania farmaceutica Hexi Pharma, implicata in scandalul dezinfectantilor diluati folositi in spitale din Romania, si-a cerut insolventa la Tribunalul Bucuresti. Miercuri sunt asteptate primele rezultatepe testele de concentratie la produselor de la Hexi Pharma, teste facute la Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Chimie si Petrochimie ICECHIM).

Testele produselor Hexi Pharma, diferente foarte mari intre datele scrise pe etichete si cele din analize. Compania, amendata cu 40.000 de lei (FOTO, VIDEO)

Primele rezultate oficiale din testele substantelor dezinfectante ale companiei Hexi Pharma au fost facute publice de Guvern. intr-o conferinta de presa de la Palatul Victoria, Guvernul a aratat cat de.

Hexi Pharma anunta ca isi inchide fabrica si firma si ca isi cere scuze

Hexi Pharma, compania aflata in centrul scandalului privind dezinfectantii diluati, anunta intr-un comunicat ca toate produsele vor fi retrase in cel mai scurt timp si ca fabrica si firma si-au incetat deja activitatea, fiind demarate procedurile legale pentru inchidere. Mai mult, compania isi cere scuze si spune ca isi doreste ca vinovatii sa fie gasiti cat mai repede.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )