Libnet.ro
UNICEF

23:00

The Guardian a dezvaluit identitatea sursei informatilor despre supravegherea comunicatiilor

Adevărul Adevărul,
The Guardian a dezvaluit identitatea sursei informatilor despre supravegherea comunicatiilor

Un angajat in varsta de 29 de ani al unui subcontractor american in domeniul Apararii este sursa care a dezvaluit pentru cotidianul britanic informatii confidentiale despre programele de supraveghere a comunicatiilor efectuate de catre Statele Unite. continuă pe Adevărul

VIDEO The Guardian a dezvaluit identitatea sursei informatilor despre supravegherea comunicatiilor

Un angajat in varsta de 29 de ani al unui subcontractor american in domeniul Apararii este sursa care a dezvaluit pentru cotidianul britanic informatii confidentiale despre programele de supraveghere a comunicatiilor efectuate de catre Statele Unite.

DECIZIE RISCANTA. Ziarul The Guardian a dezvaluit SURSA articolului despre supravegherea ...

Ziarul The Guardian a dezvaluit identitatea sursei informatiilor despre supravegherea comunicatiilor, informeaza Mediafax. Un angajat in varsta de 29 de ani al unui subcontractor american in domeniul Apararii este sursa care a dezvaluit pentru The Guardian informatii confidentiale despre programele de supraveghere a comunicatiilor efectuate de catre Statele Unite, a anuntat duminica ziarul britanic, relateaza AFP. Nu am nicio intentie sa ma ascund, pentru ca stiu ca nu am facut nimic rau, a .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )