Libnet.ro
UNICEF

08:45

The New York Times, despre Calea Victoriei in 1928: Facebook-ul secolului XX

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
The New York Times, despre Calea Victoriei in 1928: Facebook-ul secolului XX

Prestigioasa publicatie The New York Times scria, in aprilie 1928, ca renumita Calea Victoriei este ca un magnet invizibil pentru toti vizitatorii. Tot ce era important in Bucuresti se gasea aici, iar oamenii ferchezuiti se inghesuiau pe. continuă pe Wall-Street Ro

New York Times despre cazul Nastase: Romania, tara unde orice este motiv de disputa

Publicatia New York Times scrie despre celebrul scandal legat de condamnarea si tentativa de sinucidere a fostului premier Adrian Nastase, spunand ca o parte a populatiei vede acest episod drept o evolutie a tin.

Scrisoarea lui Andrei Nastase catre New York Times, in urma unui articol compromitator

Jurnalul National a prezentat in premiera scrisoarea pe care Andrei Nastase a trimis-o celor de la New York Times, ca urmare a articolului Blestemul coruptiei in Europa de Est, care relateaza pe larg cazul.

New York Times interzis in China dupa ce a dezvaluit averea familiei premierului Wen Jiabao

China a ripostat dur dupa ce cotidianul american New York Times a scris ca rudele premierului Wen Jiabao au acumulat o avere de cel putin 2,7 miliarde de dolari, in timpul mandatului sau.

Blestemul coruptiei in estul Europei. New York Times dedica un articol lui Adrian Nastase

Tarile din Europa Centrala si de Est se confrunta cu o agravare a instabilitatii care, sustin analistii, este provocata, aproape in egala masura, de coruptia endemica si de eforturile uneori stangace de a o combate in contextul rivalitatilor politice amare, scrie New York Times intr-un articol dedicat fenomenului coruptiei exemplificat, prin cazul lui Adrian Nastase.

The New York Times, in 1928, despre Calea Victoriei: Facebook-ul secolului XX, bucurestenii se inghesuiau sa dea check-in in pulsul orasului FOTO

Prestigioasa publicatie The New York Times scria, in aprilie 1928, ca renumita Calea Victoriei este ca un magnet invizibil pentru toti vizitatorii. Tot ce era important in Bucuresti se gasea aici, iar oamenii ferchezuiti se inghesuiau pe trotuarele de promenada.

Familia premierului chinez Wen Jiabao detine o imensa avere ascunsa - New York Times. China a cenzurat accesul la site-ul cotidianului american

Familia premierul chinez Wen Jiabao, care face adeseori referire la originile sale modeste, poseda astazi o avere colosala de cel putin 2,7 miliarde de dolari, potrivit unei anchete a cotidianului New York Times, citata de AFP.

BLESTEMUL coruptiei. Cum comenteaza NY Times condamnarea lui Adrian Nastase.

In aceasta vara, dupa ce politia a ajuns la frumoasa vila a fostului prim-ministru roman Adrian Nastase, pentru a-l aresta pentru fapte de coruptie, aparent, el a scos un pistol si a incercat sa se omoare, relateaza The New York Times. Milioane de romani au urmarit la televizor cum Nastase, in varsta de 62 de ani, a fost carat pe targa purtand la gat o esarfa Burberry. A supravietuit si o saptamana mai tarziu se afla dupa gratii. Aceasta este Romania unde totul este o chestiune de dispute, se .

China a blocat accesul la siteul NY Times

The New York Times transmite ca autoritatile chineze au blocat, vineri dimineata, accesul la pagina sa de internet, in limba chineza, dupa publicarea unui material despre averea primului ministru chinez, Wen.

NEW YORK-UL, SUB AMENINTAREA URAGANULUI SANDY. Aproximativ 400.000 de oameni vor fi EVACUATI. ...

Primarul din New York, Michael Bloomberg, a ordonat duminica evacuarea a 375. 000 de locuitori din zonele inundabile ale orasului in asteptarea sosirii uraganului Sandy, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Este o furtuna grava si periculoasa, a justificat Bloomberg, in cadrul unei conferinte de presa. Orasul New York a inchis si reteaua de transport public, inclusiv metroul, in asteptarea uraganului Sandy, a anuntat guvernatorul statului, Andrew Cuomo, relateaza AFP. Apa ar putea depasi trei .

SUA: Autoritatile din New York suspenda serviciile de metrou, tren si autobuz in asteptarea uraganului Sandy

Autoritatile din New York suspenda duminica seara serviciile de metrou, trec si autobuz, inainte ca uraganul Sandy sa loveasca zona de coasta a SUA, a anuntat guvernatorul statului New York, Andrew Como, intr-o conferinta de presa. Meteorologii estimeaza ca super-furtuna Sandy va produce inundatii si vanturi puternica pe intreaga coasta estica, relateaza Reuters.

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )