Libnet.ro
UNICEF

09:15

Theresa May va declara in SUA ca Marea Britanie si Statele Unite vor conduce impreuna din nou

Hotnews Hotnews,
 Theresa May va declara in SUA ca Marea Britanie si Statele Unite vor conduce impreuna din nou

Theresa May va spune ca Marea Britanie si America pot sa-si redescopere increderea si sa conduca impreuna din nou in conditiile Brexitului si al alegerii lui Donald Trump, scrie The Telegraph. continuă pe Hotnews

Marea Britanie condamna declaratiile presedintelui Trump privind utilizarea torturii pentru pedepsirea suspectilor de terorism

Marea Britanie nu o sa tolereze tortura sau tratamentele inumane, iar relatia sa apropiata cu SUA permite schimburile sincere de opinii acolo unde exista dezacorduri, a declarat purtatorul de cuvant al premierului britanic Theresa May.

Brexit: Liderul eurodeputatilor PPE, Manfred Weber, vrea o dezbatere cu Theresa May, in aprilie, in Parlamentul European

Presedintele grupului Partidului Popular European PPE) din Parlamentul European, germanul Manfred Weber, a propus marti invitarea sefei guvernului de la Londra, Theresa May, la o dezbatere la Strasbourg in luna aprilie, amintind ca eurodeputatii vor trebui sa se pronunte, la finalul procesului, asupra unui acord cu Marea Britanie de iesire din UE, transmite AFP.

Marea Britanie nu poate iesi din Uniunea Europeana fara acordul Parlamentului

Curtea Suprema a Marii Britanii a decis ca Theresa May trebuie sa ceara acordul Parlamentului in cazul invocarii Articolului 50 din Tratatul de la Lisabona in cazul iesirii din Uniunea Europeana.

Marea Britanie lanseaza o strategie industriala pentru a contracara turbulentele provocate de Brexit

Premierul britanic Theresa May a prezentat luni principalele masuri cuprinse in noua strategie industriala, ce vizeaza o abordare mai implicata fata de dezvoltarea industriilor cheie, ca un mod de a proteja economia de orice turbulente provocate de iesirea tarii din Uniunea Europeana Brexit), transmit Reuters si BBC.

Premierul Marii Britanii, Theresa May, va sustine acordul nuclear cu Iranul in discutiile cu presedintele Donald Trump

Prim-ministrul Marii Britanii, Theresa May, si-a exprimat increderea in beneficiile liberului schimb si sprijinul pentru acordul nuclear incheiat cu Iranul la intalnirea pe care o va avea in aceasta saptamana cu presedintele american Donald Trump, a spus luni purtatoarea sa de cuvant.

Theresa May a fost informata la preluarea mandatului ca submarinul nuclear din programul Trident a fost certificat cu succes in teste - purtator de cuvant

Theresa May, premierul Marii Britanii, a fost informata anul trecut, la preluarea la preluarea mandatului, ca un submarin nuclear si echipajul sau au fost certificate cu succes in teste, a declarat luni purtatoarea ei de cuvant, potrivit Reuters.

Avertisment Airbus: Marea Britanie intra intr-o faza periculoasa din cauza Brexit-ului, iar perspectivele sunt ingrijoratoare daca nu va mai exista acces la piata unica

Marea Britanie intra intr-o faza periculoasa din cauza Brexit-ului si va pierde in lupta pentru competitivitate in fata Statelor Unite, avertizeaza al doilea om din Airbus, Tom Williams. El spune ca Airbus ar putea in cativa ani sa regandeasca planurile de investitii pentru UK si in acest context Boeing va avea mult de castigat. Companii din auto, aviatie si industria chimica au fost invitate in Parlamentul Britanic sa spuna ce lucruri le ingrijoreaza in legatura cu Brexit-ul.

Seful Eurogroup: Daca Marea Britanie ar deveni paradis fiscal dupa Brexit ar fi un pas nebunesc inapoi

Seful consiliului ministrilor de finante din zona euro a spus ca Marea Britanie ar face un pas nebunesc inapoi daca s-ar hotara sa devina paradis fiscal dupa parasirea Uniunii Europene, transmite Reuters.

Moment istoric pe bursele din Statele Unite: Cel mai important indice a trecut un prag ireal

Moment istoric pe bursele din Statele Unite ale Americii. Specialistii in domeniu au ramas cu gura cascata. Indicele Dow Jones a trecut miercuri pragul de 20. 000 de puncte pentru prima data, in.

Brexit, NATO si relatiile cu Rusia vor fi principalele subiecte discutate discutate la intalnirea Trump-May de vineri

Premierul britanic Theresa May da ochii vineri cu noul lider de la Casa Alba, Donald Trump. Brexit-ul, NATO si relatiilor cu Federatia Rusa vor fi principalele subiecte discutate discutate de cei doi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )