Libnet.ro
UNICEF

19:30

Theresa May va discuta la Varsovia despre situatia polonezilor din Marea Britanie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Theresa May va discuta la Varsovia despre situatia polonezilor din Marea Britanie

Premierul britanic, Theresa May, se va deplasa joi in Polonia, pentru discutii despre situatia imigrantilor polonezi care vor fi in Marea Britanie dupa iesirea tarii din Uniunea Europeana, relateaza site-ul cotidianuilui Le Figaro. continuă pe Ziarul Bursa

Noul premier britanic, vizita oficiala la Varsovia! Theresa May va discuta despre situatia polonezilor din Regatul Unit

Noul prim-ministru britanic Theresa May va face joi o vizita oficiala la Varsovia pentru a dezbate subiectul polonezilor din Marea Britanie, in contextul Brexitului, potrivit zf. ro. De altfel, Polonia s-a.

CSAT se intruneste marti la Palatul Cotroceni si discuta despre situatia din Turcia si implementarea deciziilor Summit-ului NATO de la Varsovia

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, pentru marti, o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), in cadrul acesteia urmand sa se analizeze deciziile luate la varful Aliantei Nord-Atlantice la reuniunea de la Varsovia din 8-9 iulie, dar, potrivit unor surse politice citate de News. ro, ar urma sa se discute si depre situatia din Turcia legata de tentativa de lovitura de stat si masurile luate de guvernul turc dupa aceasta.

Ioan Andone despre situatia Rapidului: Nu mai inteleg nimic. Parem un campionat de neseriosi

Dinamo ar trebui sa intalneasca pe Rapid in etapa a 2-a din Liga 1, dar antrenorul Ioan Andone spune ca nu stie impotriva cui va juca si i se pare ca situatia devine una de ras.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )