Libnet.ro
UNICEF

14:30

Tinel Gheorghe(ACL): Victor Ciorbea trebuie sa demisioneze imediat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tinel Gheorghe(ACL): Victor Ciorbea trebuie sa demisioneze imediat

Parlamentarii Aliantei Crestin Liberale ACL) ii cer demisia Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, acestia sustinand ca Ciorbea nu isi mai indeplineste atributiile date de lege si serveste interesele personale ale lui Victor Ponta, potrivit unui comunicat remis azi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ciorbea ataca la Curtea Constitutionala o lege din 2008 prin care au fost transferate catre Consiliul Local al Municipiului Constanta 20% din actiunile Portului Constanta

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a transmis marti, 9 septembrie, catre Curtea Constitutionala o exceptie de neconstitutionalitate a Legii 216/2008 privind transmiterea cu titlu gratuit a unui pachet de 20% detinut de stat la Portul Constanta catre Consiliul Local al Municipiului Constanta. Demersul este important in contextul in care Guvernul si Primaria Constanta vor ca Ministerul Transporturilor sa cedeze inca 13% din actiuni Consiliului Local. Victor Ciorbea sustine ca titularii unor astfel de actiuni nu pot fi decat statul si primariile, nu consiliile locale sau judetene care nu au personalitate juridica. Vezi documentul atasat.

Trei articole de lege pentru avocatul Victor Ciorbea

A trecut fix o saptamana de cand am intrebat, din ingrijorare fata de soarta bugetului tarii, de ce il platim cu bani publici pe Victor Ciorbea?. Nu m-am lamurit nici pana azi, ba chiar am devenit si mai nedumerit, si mai ingrijorat.

Subiectiv. Victor Ciorbea, in 2009: Traian Basescu, agent KGB

Victor Ciorbea a sugerat, in 2009, ca Traian Basescu a fost agent KGB. Informatia a fost comentata in editia de miercuri a emisiunii Subiectiv. ii adresez o intrebare domnului Basescu pe care nu i-a.

REPORTAJ Cum l-a incoltit Dorel pe Avocatul Poporului, Victor Ciorbea

Miercuri dimineata, incepand cu orele 10. 00, bucurestenii au putut vedea, in fata sediului Bancii Nationale a Romaniei, o manifestatie zgomotoasa: aproximativ 50 de tineri, cei mai multi liceeni, s-au strans sa protesteze fata de inactivitatea Avocatului Poporului, numai ca s-au asezat cu spatele catre cladirea in care Victor Ciorbea isi desfasoara munca.

Victor Ciorbea: Avocatul Poporului va da in scris, cel tarziu saptamana viitoare, solutia adoptata si motivarea in cazul OUG 55 privind migratia alesilor locali si a Legii Educatiei

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a declarat, luni, ca va raspunde in scris, prezentand solutia adoptata si motivarea, atat in ceea ce priveste OUG 55 privind migratia alesilor locali, cat si la celelalte probleme ridicate, respectiv Legea educatiei sau portul Constanta, informeaza Mediafax.

Victor Ciorbea, despre migratia alesilor locali: Aproape in fiecare zi veti primi cate un raspuns, doua

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, inca nu are o parere despre OUG privind migratia alesilor locali, desi documentul a fost publicat in Monitorul Oficial din 2 septembrie. Chestionat de jurnalisti cu privire la.

Victor Ciorbea, despre migratia alesilor locali: Aproape in fiecare zi veti primi cate un raspuns, doua (VIDEO)

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, inca nu are o parere despre OUG privind migratia alesilor locali, desi documentul a fost publicat in Monitorul Oficial din 2 septembrie. Chestionat de jurnalisti cu privire la.

Radu Banciu: Victor Ciorbea este un om manipulabil, un om slab, un om care se exprima rar

Radu Banciu considera ca Avocatul Poporului este un om slab, care a devenit un instrument docil de manipulare al celor care incearca sa duca tara departe de democratieVictor Ciorbea nu are.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )