Libnet.ro
UNICEF

06:45

Tineri arestati dupa ce s-au batut in fata unui bar

Adevărul Adevărul,
Tineri arestati dupa ce s-au batut in fata unui bar

Doi tineri bihoreni au fost retinuti de politisti si arestati de magistrati dupa ce au fost implicati intr-o altercatie in fata unui bar din localitatea bihoreana Ioanis . continuă pe Adevărul

Posibil atac kamikaze in fata unui comisariat din Istanbul: Mai multe persoane au fost ranite. Una dintre ele ar fi murit

O explozie a avut loc, marti, in fata unui comisariat din Istanbul. Mai multe persoane au fost ranite in urma incidentului si, potrivit BBC, care citeaza presa locala, una dintre victime si-ar fi pierdut.

Posibil atac kamikaze in fata unui comisariat din Istanbul: Un politist a murit, mai multe persoane au fost ranite

O explozie a avut loc, marti, in fata unui comisariat din Istanbul. Mai multe persoane au fost ranite in urma incidentului si, potrivit BBC, care citeaza presa locala, una dintre victime, un politist, si-ar.

Un kamikaze s-a detonat in fata unui comisariat din Istanbul, mai multe persoane sunt ranite

Un kamikaze s-a detonat marti in fata unui comisariat de la periferia Istanbulului, ranind mai multe persoane, printre care si politisti, anunta televiziunea privata NTV, citata de AFP. Vom reveni cu amanunte.

Patru misionari penticostali, arestati dupa ce au impartit Biblii intr-o tara musulmana. Rugati-va pentru ei

4 tineri romani au fost inchisi in Indonezia dupa ce au facut greseala sa imparta Biblii pe strada intr-o tara musulmana. Cei patru, cu varste intre 33 si 38 de ani, au plecat acum o saptamana sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )