Libnet.ro
UNICEF

19:45

TIR in sant dupa ce soferul a fost intepat de o albina. Pericol de explozie, din cauza scurgerilor de combustibil

Adevărul Adevărul,
TIR in sant dupa ce soferul a fost intepat de o albina. Pericol de explozie, din cauza scurgerilor de combustibil

In apropierea municipiului Ramnicu Valcea a avut loc vineri dupa-amiaza un accident rutier in urma caruia un TIR a ajuns in sant. Potrivit informatiilor furnizate, soferul a fost intepat de o albina, motiv pentru care a pierdut controlul vehiculului. continuă pe Adevărul

UPDATE TIR in sant dupa ce soferul a fost intepat de o albina. Pericol de explozie, din cauza scurgerilor de combustibil

In apropierea municipiului Ramnicu Valcea a avut loc vineri dupa-amiaza un accident rutier in urma caruia un TIR a ajuns in sant. Potrivit informatiilor furnizate, soferul a fost intepat de o albina, motiv pentru care a pierdut controlul volanului.

Accident produs in Valcea, dupa ce un sofer a fost intepat de o albina

Un TIR cu frigidere s-a rasturnat intr-un sant, in Valcea, dupa ce soferul a fost intepat de o albina si a intrat in soc anafilactic. Conducatorul unui TIR de Gorj care circula din directia.

Un sofer de TIR a provocat un grav accident in Valcea, dupa ce a fost intepat de o albina

Un TIR plin cu frigidere s-a rasturnat vineri intr-un sant din judetul Valcea, dupa ce soferul a fost intepat de o albina. Pompierii au constatat ca sunt scurgeri de combustibil din TIR. Potrivit ISU Valc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )