Libnet.ro
UNICEF

11:15

Tirul lui Trump asupra Siriei: impulsivitate, foc de paie, imagine pe termen scurt, mesaje spre Rusia si China, gest moral sau strategie externa castigatoare?

Hotnews Hotnews,
 Tirul lui Trump asupra Siriei: impulsivitate, foc de paie, imagine pe termen scurt, mesaje spre Rusia si China, gest moral sau strategie externa castigatoare?

Zarurile au fost asadar aruncate. Trump a mutat surprinzator, spectaculos si onorabil in impasul din Siria aproape dus de valul opiniei publice, as spune), dupa cel mai sinistru atac asupra civililor, comis fara cea mai mica urma de ratiune de catre trupele guvernamentale ale regimului al-Assad. Tirul celor 59 de rachete Tomahawk a fost aplaudat de majoritati relative ale opiniei publice din Statele Unite, Uniunea Europeana, Turcia, tarile arabe sunnite, a divizat Siria, a ostilizat Rusia si Iranul, lasand in schimb Chinei, chiar in ziua vizitei oficiale a presedintelui Xi Jinping in Statele Unite/Florida, sentimentul amenintator ca America are un presedinte imprevizibil si mai ales ca acest tip de actiune, sau unul la scara mai larga, ar putea fi declansat asupra Coreei de Nord. continuă pe Hotnews

VIDEO. Presedintele Trump i-a felicitat prin telefon pe comandantii celor doua nave care au trimis rachete asupra Siriei

Presedintele SUA, Donald Trump, i-a contactat prin telefon, pentru a-i felicita, pe comandantii celor doua distrugatoare care au lansat 59 de rachete asupra Siriei, informeaza comandamentul Fortelor Navale americane din Europa US Navy).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )