Libnet.ro
UNICEF

13:45

Titus Corlatean, ministrul Afacerilor Externe, despre avionul doborat in Ucraina: intai, am vrut sa clarificam daca sunt romani printre pasagerii morti

Adevărul Adevărul,
Titus Corlatean, ministrul Afacerilor Externe, despre avionul doborat in Ucraina: intai, am vrut sa clarificam daca sunt romani printre pasagerii morti

Titus Corlatean, ministrul Afacerilor Externe, a vorbit despre avionul doborat in Ucraina in urma cu doua zile. Prioritatea celulei de criza din Romania a fost sa afle daca printre pasagerii morti au fost si romani. El a explicat cum s-au derulat lucrurile. continuă pe Adevărul

Titus Corlatean, MAE, despre tragedia din Ucraina: Identificarea romanului a fost dificila din cauza numelui

Titus Corlatean, ministrul Afacerilor Externe, a vorbit despre avionul doborat in Ucraina in urma cu doua zile. Prioritatea celulei de criza din Romania a fost sa afle daca printre pasagerii morti au fost si romani. El a explicat cum s-au derulat lucrurile si de ce n-au avut informatii mai devreme.

Mircea Badea, despre avionul doborat in Ucraina: Orice e posibil. Cea mai plauzibila e varianta atacului intentionat, dar de ce?

Mircea Badea a vorbit joi, in cadrul emisiunii in Gura Presei, despre incidentul aviatic in care peste 300 de persoane si-au pierdut viata. Realizatorul Antena 3 a prezentat succint faptele si a pus una dintre.

Ministrul Afacerilor Externe dispune activarea celulei de criza la nivelul institutiei, in urma catastrofei aviatice din Ucraina

Ministrul Afacerilor Externe Titus Corlatean a dispus joi seara activarea Celulei de criza la nivelul Ministerului Afacerilor Externe al Romaniei, ca urmare a catastrofei aviatice survenite in estul Ucrainei, informeaza site-ul institutiei.

Ministerul Afacerilor Externe: In avionul prabusit se afla si un roman cu dubla cetatenie

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca pe lista pasagerilor avionului doborat in estul Ucrainei se afla si numele unui roman cu dubla cetatenie.

Victor Ponta si Titus Corlatean se intalnesc in Timoc cu romanii din Serbia

Premierul roman Victor Ponta si ministrul afacerilor externe Titus Corlatean sunt asteptati joi, la ora 13:00 la Lacul Borului, unde se vor intalni cu liderii romanilor din regiunile istorice Timoc, Morava si.

VIDEO Titus Corlatean: Stoparea sprijinului acordat separatistilor de catre forta politica si militara rusa trebuie sa devina rapid o realitate

Ministrul de Externe Titus Corlatean a declarat sambata ca Moscova trebuie sa stopeze sprijinul militar acordat separatistilor pro-rusi din estul Ucrainei, aratand ca se stie la nivelul NATO ca armele detinute de insurgenti sunt de provenienta rusa.

Lista pasagerilor din avionul doborat in Ucraina, la bordul caruia se afla si un roman

Un avion care decolase din Amsterdam cu destinatia Kuala Lumpur a fost doborat joi seara in estul Ucrainei. Toti cei 298 oameni aflati la bord au fost ucisi. Printre acestia se afla si un cetatean roman, a confirmat Ministerul Afacerilor Externe in aceasta dimineata.

UPDATE - Romanul aflat in avionul doborat in Ucraina era student in anul II la UMF Cluj

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca pe lista pasagerilor avionului doborat in estul Ucrainei se afla si numele unui roman cu dubla cetatenie. El era student in anul II la Universitatea de Medicina si Farmacie Cluj, el avand cetatenie.

MAE: Un roman se afla in AVIONUL DOBORAT in estul Ucrainei. Familia victimei a fost informata

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca, potrivit informatiilor de pana la acest moment, pe lista pasagerilor avionului apartinand companiei Malaysian Airlines, care s-a prabusit in estul Ucrainei, se afla.

MAE: Nu erau romani in avionul doborat in estul Ucrainei

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca pe lista pasagerilor aflati la bordul aeronavei Boeing 777 doborata in estul Ucrainei nu se afla romani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )