Libnet.ro
UNICEF

17:30

Mircea Badea, despre avionul doborat in Ucraina: Orice e posibil. Cea mai plauzibila e varianta atacului intentionat, dar de ce?

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, despre avionul doborat in Ucraina: Orice e posibil. Cea mai plauzibila e varianta atacului intentionat, dar de ce?

Mircea Badea a vorbit joi, in cadrul emisiunii in Gura Presei, despre incidentul aviatic in care peste 300 de persoane si-au pierdut viata. Realizatorul Antena 3 a prezentat succint faptele si a pus una dintre. continuă pe Antena3

Obama, despre avionul de pasageri prabusit in Ucraina: O tragedie teribila

O tragedie teribila, a declarat presedintele american Barack Obama, referindu-se la avionul doborat in estul Ucrainei joi dupa-amiaza. Administratia Statelor Unite depune eforturi pentru a stabili.

Mircea Badea: Nu e nimic mai dizgratios decat sa vad baseala in care se scalda Basescu, pe teme de economie

Mircea Badea vorbit marti, in cadrul interventiei sale din emisiunea Sinteza Zilei, despre discutia de la Cotroceni dintre Traian Basescu si tandemul Victor Ponta - Ioana Petrescu, pe tema legii reducerii CAS. Nu.

Mircea Badea: Am avut o revelatie astazi

Mircea Badea a vorbit in emisiunea 100 de Minute despre institutiile statului. Eu am avut o revelatie astazi. ) De azi inainte eu am incredere in institutiile statului si am incredere in primul.

Mircea Badea: Traian Basescu este penibil si ingrozitor de abuziv

Mircea Badea a vorbit luni, in cadrul interventiei sale din cadrul emisiunii Sinteza Zilei, despre un nou atac al lui Traian Basescu la adresa Antenei 3, drept raspuns la o cu totul alta intrebare. Traian.

Badea, despre discutiile de la Cotroceni pe tema reducerii CAS: A fost o harneala intre un ocnas batran si doi pitpalaci veniti complet nepregatiti la smenarul batran

Mircea Badea a comentat, in editia de luni seara a emisiunii in gura presei, prestatia lamentabila a ministrului de Finante, Ioana Petrescu, in timpul discutiilor de la Cotroceni, pe tema reducerii CAS, ara.

Mircea Badea: Siguranta nationala e periclitata foarte grav si foarte des. Am sezatia ca e mult mai sensibila ca inainte

Mircea Badea a comentat, miercuri, in cadrul emisiunii in Gura Presei, informatia conform careia, de la inceputul anului si pana la 30 aprilie au fost autorizate aproape 1000 de mandate de interceptare, toate.

Dialog intre Mircea Badea si ministrul Finantelor, Ioana Petrescu

Mircea Badea a dialogat cu ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, in cadrul interventiei sale in emisiunea 100 de Minute. Abordand subiectul consularilor pe tema reducerii CAS de la Palatul Cotroceni dintre.

Mircea Badea si povestea omului care vrea sa ia BAC-ul! Asculta si tu un cover de senzatie pe melodia Oaaaaacheeeeeee!!

Mircea Badea a facut show, marti seara, la in gura presei, pe un cover genial al piesei Tu, interpretata de Oana Radu, dar care se refera in acest caz la examenul de BacalaureatE genial! Povestea omului care.

Mircea Badea: Traian Basescu a fost bugetar o viata intreaga, dar se urca banii pe el

Mircea Badea a declarat, in cadrul interventiei sale in emisiunea 100 de Minute de la Antena 3, ca Traian Basescu a facut foarte multi bani, cu toate ca a fost bugetar o viata intreaga. Are dreptate.

Barack Obama si Vladimir Putin au discutat la telefon despre avionul prabusit in estul Ucrainei

Presedintele rus si presedintele american au discutat la telefon, despre avionul Malaysia Airlines prabusit joi in estulUcrainei, informeazaAFP. Discutia telefonica dintre Obama si Putin avut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )