Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ministerul Afacerilor Externe: In avionul prabusit se afla si un roman cu dubla cetatenie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministerul Afacerilor Externe: In avionul prabusit se afla si un roman cu dubla cetatenie

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca pe lista pasagerilor avionului doborat in estul Ucrainei se afla si numele unui roman cu dubla cetatenie. continuă pe Wall-Street Ro

UPDATE - Romanul aflat in avionul doborat in Ucraina era student in anul II la UMF Cluj

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca pe lista pasagerilor avionului doborat in estul Ucrainei se afla si numele unui roman cu dubla cetatenie. El era student in anul II la Universitatea de Medicina si Farmacie Cluj, el avand cetatenie.

MAE: Pe lista de pasageri a avionului prabusit se afla numele unui roman cu dubla cetatenie

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca, potrivit informatiilor de ultima ora, pe lista pasagerilor avionului apartinand companiei Malaysian Airlines care s-a prabusit in estul Ucrainei se afla si numele unui roman cu dubla cetatenie.

Lista pasagerilor din avionul doborat in Ucraina, la bordul caruia se afla si un roman

Un avion care decolase din Amsterdam cu destinatia Kuala Lumpur a fost doborat joi seara in estul Ucrainei. Toti cei 298 oameni aflati la bord au fost ucisi. Printre acestia se afla si un cetatean roman, a confirmat Ministerul Afacerilor Externe in aceasta dimineata.

Familia cetateanului roman aflat la bordul avionului doborit in Ucraina a cerut sa nu-i fie publicate datele personale. Mai multe publicatii au dezvaluit numele, chipul si alte detalii personale

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, vineri, ca familia persoanei cu dubla cetatenie, inclusiv cetatenie romana, care s-a aflat la bordul avionului prabusit in Ucraina nu doreste, sub nicio forma, sa fie facute publice niciun fel de date personale. Cu toate acestea, vineri dupa-amiaza mai multe publicatii centrale au prezentat deja, in versiunile lor online, imagini cu persoana respectiva si i-au mentionat, partial sau integral, numele.

Ministerul Afacerilor Externe dispune activarea celulei de criza la nivelul institutiei, in urma catastrofei aviatice din Ucraina

Ministrul Afacerilor Externe Titus Corlatean a dispus joi seara activarea Celulei de criza la nivelul Ministerului Afacerilor Externe al Romaniei, ca urmare a catastrofei aviatice survenite in estul Ucrainei, informeaza site-ul institutiei.

MAE: Pe lista de pasageri a avionului prabusit se afla numele unui roman cu dubla cetatenie

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca, potrivit informatiilor de pana la acest moment, pe lista pasagerilor avionului apartinand companiei Malaysian Airlines care s-a prabusit in estul Ucrainei se afla.

MAE: Un roman se afla in AVIONUL DOBORAT in estul Ucrainei. Familia victimei a fost informata

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca, potrivit informatiilor de pana la acest moment, pe lista pasagerilor avionului apartinand companiei Malaysian Airlines, care s-a prabusit in estul Ucrainei, se afla.

MAE: Pe lista pasagerilor avionului prabusit in Ucraina nu erau romani

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta, vineri dimineata, ca niciunui cetatean de nationalitate romana nu era pe lista pasagerilor aeronavei Malaysia Airlines prabusita joi in estul Ucrainei. Avionul Boeing-777, care apartinea companiei Malaysia Airlines si efectua cursa Amsterdam - Kuala Lumpur, s-a prabusit pe teritoriul Ucrainei, la circa 60 de kilometri de granita de Rusia. Toti cei 295 de oameni aflati la bordul avionului si-au pierdut viata.

MAE: Nu erau romani in avionul doborat in estul Ucrainei

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca pe lista pasagerilor aflati la bordul aeronavei Boeing 777 doborata in estul Ucrainei nu se afla romani.

La bordul avionului prabusit in estul Ucrainei nu se aflau cetateni ai Republicii Moldova

Ministerul Afacerilor Externe si Integrarii Europene anunta ca, din datele preliminare oferite de autoritatile olandeze pana in prezent, nu se confirma prezenta niciunui cetatean al Republicii Moldova pe lista pasagerilor aeronavei de linie Boeing 777 a companiei Malaysia Airlines, care s-a prabusit pe teritoriul Ucrainei, in regiunea Donetk, transmite IPN.

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )