Libnet.ro
UNICEF

20:30

TOATE CRENGILE COPACILOR din fata PSD au fost TAIATE ca masuri ANTI-PROTESTATARI (DOVADA FOTO)

B1 B1,
TOATE CRENGILE COPACILOR din fata PSD au fost TAIATE ca masuri ANTI-PROTESTATARI (DOVADA FOTO)

Decizia incredibila dupa ce un protestatar s-a urcat luni intr-un copac din fata sediului PSD din Kiseleff. Toate crengile copacilor din fata imobilului au fost taiate. Luni, un grup de aproximativ 10. continuă pe B1

De rasul curcilor! TOATE CRENGILE COPACILOR din fata PSD au fost TAIATE ca masuri ANTI-PROTESTATARI (DOVADA FOTO)

Decizia incredibila dupa ce un protestatar s-a urcat luni intr-un copac din fata sediului PSD din Kiseleff. Toate crengile copacilor din fata imobilului au fost taiate. Luni, un grup de aproximativ 10.

Toate crengile copacilor din fata PSD au fost taiate ca masuri anti-protestatari (FOTO)

Decizia incredibila dupa ce un protestatar s-a urcat luni intr-un copac din fata sediului PSD din Kiseleff. Toate crengile copacilor din fata imobilului au fost taiate. Luni, un grup de aproximativ 10.

VIDEO Malin Bot, dus in duba jandarmeriei dupa ce a protestat zgomotos timp de o ora in fata PSD. Un alt protestatar s-a urcat intr-un pom

Malin Bot a fost ridicat de jandarmi si bagat in duba jandarmeriei din fata sediului PSD din Bucuresti. Acesta a opus rezistenta, acuzand ca este un abuz, si a rupt un semn de circulatie din fata portii. Bot protestase timp de circa o ora in fata sediului si fusese legitimat.

VIDEO Malin Bot, dus in duba jandarmeriei dupa ce a protestat zgomotos timp de o ora in fata PSD. Un alt protestatar s-a urcat intr-un copac

Malin Bot a fost ridicat de jandarmi si bagat in duba jandarmeriei din fata sediului PSD din Bucuresti. Acesta a opus rezistenta, acuzand ca este un abuz, si a rupt un semn de circulatie din fata portii. Bot protestase timp de circa o ora in fata sediului si fusese legitimat. UPDATE: Reactia Jandarmeriei: Persoanele din fata sediului PSD conduse la sectie tulburau ordinea publica, iar protestul lor nu respecta conditiile legale / In locul respectiv era avizata o alta activitate de protest.

Protestatarii din fata sediului PSD bagati cu forta in duba jandarmeriei in frunte cu Malin Bot

ACTUALIZARE 16:00 Jandarmeria: Persoanele din fata sediului PSD conduse la sectie tulburau ordinea publica Jandarmeria precizeaza ca persoanele din fata sediului PSD care au fost conduse la sectie tulburau ordinea publica intrucat aveau obiecte de amplificare a sunetului, iar protestul lor nu respecta conditiile legale, respectiv declarare si avizare.

Ce a disparut din fata sediului PSD FOTO

Incidentele recente din fata sediului PSD in care au fost implicati mai multi protestatari, cu varf de lance in persoana fostului jurnalist Malin Bot, i-a determinat pe unii sa ia.

CIRC iN FATA PSD! Malin Bot a fost saltat de jandarmi si dus cu DUBA! (IMAGINI SOCANTE)

Incidente in fata sediului PSD din Kiseleff! Un grup de protestatari cu Malin Bot a venit pentru a protesta impotriva liderilor PSD care se aflau in sedinta, iar in urma scandarilor lor.

Sibiu: Peste o suta de persoane la protestul mut din fata sediului PSD

Peste o suta de persoane s-au strans marti, timp de 15 minute, in fata sediului PSD Sibiu, unde au protestat in tacere, impotriva modificarilor aduse legilor Justitiei, potrivit organizatorilor acestei actiuni, potrivit Agerpres.

Detalii incredibile din sedinta PSD: Baronii pregatesc sfarsitul lui Dragnea. Tudose si Codrin Stefanescu au cerut demisia unui ministru

Incep sa apara tot mai multe informatii din interiorul sedintei PSD de luni, iar aceasta nu a fost atat de calma si colegiala precum a vrut Liviu Dragnea sa dea de inteles in.

Informatii de ultima ora din sedinta PSD

Discutiile aprinse continua la sedinta PSD. inca de la inceptul sedintei, premierul a creut restructurarea si au fost opinii pro si contra in legatura cu acest aspect. Pana la ur.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )