Libnet.ro
UNICEF

05:45

Nu toate dividendele propuse se voteaza in AGA

România Liberă România Liberă,
Nu toate dividendele propuse se voteaza in AGA

Actionarii SIF Oltenia n-au luat marti nici o decizie privind acordarea dividendelor, desi conducerea propusese 0,16 lei/actiune. Similar, la Conpet, dividendele mari solicitate de Fondul Proprietatea nu au trecut. Dovada ca socoteala de acasa nu se potriveste mereu cu cea din AGA. continuă pe România Liberă

Dividendele SIF Oltenia, in aer: actionarii au respins ambele propuneri

Actionarii SIF Oltenia SIF5) nu aU luat nicio decizie privind distribuirea de dividende, respingand atat propunerea Consiliului de Administratie, cat si solicitarea unor actionari care au cerut un dividend mai mare decat cel propus de administratori,.

ASF a intrerupt concertul de la SIF Oltenia

Grupul BCR - Erste nu a mai fost concertat de ASF, in baza unor decizii ale instantei * Curtea de Apel a suspendat concertarea de anul trecut * Scenariu vehiculat: dividend zero? Actionarii SIF Oltenia se intrunesc, astazi, in Adunarea generala de bilant, la a doua convocare, care ar putea da un semnal privind raporturile de forte in cadrul companiei, unde, recent, a iesit la iveala conflictul dintre presedintele Tudor Ciurezu si omul de afaceri Florin Pogonaru. Surse din piata spun ca preferinta actionarilor pentru una dintre variantele de dividend 0,21 lei/actiune, cerut de un grup de actionari, format din Gheorghe Iaciu si fonduri ING; sau 0,16 lei/actiune, propus de conducere) ar putea sugera intentiile pentru alegerile viitoare, in contextul in care trei administratori SIF Oltenia, considerati apropiati ai lui Florin Pogonaru, au demisionat, pe 28 martie.

SIF Oltenia a pierdut 7% din cauza incertitudinii privind dividendele

Bursa de la Bucuresti a incheiat sedinta in stagnare, intr-o piata cu rulaj sustinut de deal-uri cu actiunile BRD BRD) si Fondul Proprietatea, iar titlurile SIF Oltenia SIF5) au scazut cu 6,95% dupa ce AGA nu a luat nicio decizie in privinta.

The ASF has broken up the concert at SIF Oltenia

The shareholders of SIF Oltenia are meeting today in the General Shareholder Meeting to approve the balance sheet, on the second convening, which could provide a picture of the strength of the factions within the company, wherein the conflict between president Tudor Ciurezu and businessman Florin Pogonaru has come to light.

SIF OLTENIA - Raport Curent

SIF OLTENIA - Raport Curent.

Patru deal-uri cu 0,55% din titlurile SIF Oltenia

Bursa de la Bucuresti a scazut, vineri, cu 0,72%, intr-o piata cu tranzactii sporadice si unde lichiditatea a fost salvata de actiunile Fondului Proprietatea FP) si patru deal-uri realizate, in decurs de doua minute, cu 0,55% din titlurile SIF Oltenia SIF5).

Actionarii SIF Transilvania au aprobat dublarea capitalului social

AGA de la SIF Transilvania SIF3) a aprobat dublarea capitalului social, de la 109,2 milioane lei, la 218,4 milioane lei, prin capitalizarea unor rezerve de 109,2 milioane lei, constituite din profitul inregistrat anul trecut.

AGOA SIF Oltenia se amana pe maine

Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor SIF5 Oltenia s-a amanat la a doua convocare, pentru data de maine, in urma neintrunirii cvorumului, actionarii participand in masura de 14,313% din totalul actiunilor cu drept de vot, potrivit unui raport remis BVB.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )