Libnet.ro
UNICEF

17:45

Toate porturile din Constanta au fost inchise din cauza vantului puternic

Hotnews Hotnews,
 Toate porturile din Constanta au fost inchise din cauza vantului puternic

Manevrele navelor au fost suspendate in porturile constantene din cauza vantului puternic, ce sufla la rafala cu viteze de 70 - 80 km/h, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Toate porturile din Constanta au fost inchise din cauza vantului puternic

Manevrele navelor au fost suspendate in porturile constantene din cauza vantului puternic, ce sufla la rafala cu viteze de 70 - 80 km/h. Potrivit Capitaniei Zonale Constanta, primul port in care au fost .

Toate porturile din Constanta au fost inchise din cauza vantului

Manevrele navelor au fost suspendate in porturile constantene din cauza vantului puternic, ce sufla la rafala cu viteze de 70 - 80 km/h, transmite Mediafax. Potrivit Capitaniei Zonale Constanta, primul port in.

Porturile din Constanta, inchise din cauza vantului puternic

Manevrele navelor au fost suspendate in porturile constantene din cauza vantului puternic, ce sufla la rafala cu viteze de 70/80 de kilometri pe ora, informaza Mediafax.

Porturile din Constanta si navigatia pe Dunare, inchise din cauza vantului puternic

Manevrele navelor au fost suspendate, vineri, in porturile constantene din cauza vantului puternic iar navigatia pe Dunare a fost inchisa la intrarea in Romania dinspre Serbia pana in dreptul localitatii Coronini din judetul Caras-Severin, informaza Mediafax.

Italia: Un tren a fost lovit de valurile Marii Adriatice din cauza vantului puternic (VIDEO)

Un tren a fost lovit de valurile MariiAdriatice din cauza vantului puternic, incidentul avand loc intre orasele Ancona si Palombina, in regiunea Marche din nord-estul Italiei, relateaza Corriere della.

Icoana facatoare de minuni, adusa la biserica din Constanta

Vineri, 6 februarie, ora 17. 00, la biserica Sf. Mc. Haralambie din Constanta Tomis Nord) va fi adusa spre inchinarea credinciosilor icoana facatoare de minuni Odighitria de la manastirea Baytali din Ucraina. Icoana va ramane la biserica pana miercuri, 11 februarie.

RISC DE AVALANSA in zonele muntoase din Arges. Toate traseele montane din judet sunt inchise

Salvamontistii din Arges anunta ca in zonele de munte din acest judet exista risc insemnat de producere a unor avalanse si amintesc turistilor ca in aceasta perioada toate trasele montane raman.

iCCJ a decis ca nu este competenta sa judece propunerea de arestare a inculpatilor din dosarul Gala Bute: Cauza, declinata Tribunalului Bucuresti

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis ca nu este competenta sa judece propunerile de arestare preventiva si arest la domiciliu in cazul lui Rudel Obreja si a celorlalti inculpati din dosarul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3107 seconds )