Libnet.ro
UNICEF

10:15

RISC DE AVALANSA in zonele muntoase din Arges. Toate traseele montane din judet sunt inchise

Antena3 Antena3,
RISC DE AVALANSA in zonele muntoase din Arges. Toate traseele montane din judet sunt inchise

Salvamontistii din Arges anunta ca in zonele de munte din acest judet exista risc insemnat de producere a unor avalanse si amintesc turistilor ca in aceasta perioada toate trasele montane raman. continuă pe Antena3

Risc de avalansa in zonele muntoase din Arges

Salvamontistii din Arges anunta ca in zonele de munte din acest judet exista risc insemnat de producere a unor avalanse si amintesc turistilor ca in aceasta perioada toate trasele montane raman inchise, transmite Mediafax.

Risc mare de avalansa in zona montana a Argesului. Toate traseele montane din judet sunt inchise

Dupa fenomenele meteorologice inregistrate in ultimele 48 de ore, la statia meteo Balea Lac si la Cota 2000 Transfagarasan, stratul de zapada masoara 157 de centimetri, insa pe alocuri, din cauza viscolului, poate fi chiar mai mare. Din acest motiv, marti dimineata a fost emis un buletin oficial de avertizare asupra riscului de avalansa in zonele montane din Arges.

Managerul unui spital din Arges: Sectorul privat din medicina sufera de o lipsa acuta de coerenta in reglementari

Doctorul Flavius Bajan, directorul spitalului privat Muntenia Hospital din Pitesti, finantat aproape integral de SIF Muntenia, spune ca fenomenul migrarii medicilor este doar un efect al unui cumul de probleme majore ale sistemului medical din Romania,.

Primarul unei comune din Arges vizat intr-un dosar de evaziune in domeniile IT si constructii, retinut

Primarul comunei argesene Bradu, Florin Fratica, vizat in dosarul de evaziune si spalare de bani cu un prejudiciu de 30 milioane de euro, in care duminica au fost facute perchezitii la persoane si firme din domeniile IT si constructii, printre care Erbasu, UTI si Strabag, a fost retinut, relateaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )