Libnet.ro
UNICEF

16:30

Toate porturile de la Marea Neagra sunt inchise din cauza vantului puternic

B1 B1,
Toate porturile de la Marea Neagra sunt inchise din cauza vantului puternic

Toate porturile de la Marea Neagra sunt inchise, miercuri dupa-amiaza, din cauza vantului puternic. Operatiunile au fost sistate pe rand in porturile Constanta Sud - atat maritim, cat si fluvial, Midia, Con. continuă pe B1

Porturile de la Marea Neagra sunt iNCHISE

Toate porturile de la Marea Neagra sunt inchise, miercuri dupa-amiaza, din cauza vantului puternic, relateaza Mediafax.

Toate porturile de la Marea Neagra, inchise din cauza conditiilor meteo

Toate porturile de la Marea Neagra sunt inchise, miercuri dupa-amiaza, din cauza vantului puternic, informeaza Mediafax. Operatiunile au fost sistate pe rand in porturile Constanta Sud - atat maritim, cat .

Incepe calvarul pe sosea! Autostrada A2 Bucuresti-Fetesti si 23 de drumuri nationale, inchise din cauza ninsorii

Autostrada A2 pe tronsonul Bucuresti - Fetesti si 23 de drumuri din 11 judete sunt inchise din cauza ninsorii si a viscolului. In judetele Buzau, Braila si Vrancea circulatia este oprita pe toate drumurile nationale, a anuntat Centrul Infotrafic din.

Centrul Infotrafic anunta ca nu mai sunt drumuri nationale inchise din cauza vremii

Centrul Infotrafic informeaza ca a fost deschis DN24D Tulucesti - Varlezi, in Galati, insa cu restrictie pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone, in acest moment nemaifiind drumuri nationale inchise din cauza vremii. In schimb, mai sunt impuse restrictii de tonaj si pe alte cateva tronsoane.

Doua drumuri nationale raman inchise din cauza zapezii

Drumul national DN 24D Tulucesti - Varlezi judetul Galati) si DN 11A Podu Turcului judetul Bacau) - Barlad judetul Vaslui) sunt in continuare inchise, din cauza zapezii, iar pe altele sunt restrictii pentru traficul greu, informeaza miercuri Centrul Infotrafic din Politia Romana.

Doua drumuri nationale raman inchise din cauza zapezii

Drumul national DN 24D Tulucesti - Varlezi judetul Galati) si DN 11A Podu Turcului judetul Bacau) - Barlad judetul Vaslui) sunt in continuare inchise, din cauza zapezii, iar pe altele sunt restrictii pentru traficul greu, informeaza miercuri Centrul Infotrafic. In judetul Vaslui, traficul rutier a fost reluat, in conditii de iarna, pe tronsonul Falciu - Murgeni al DN 24A, astfel ca intre Husi si Murgeni se circula cu restrictie pentru autovehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone.

Toate porturile din Constanta au fost din nou inchise din cauza vantului puternic

Toate porturile din Constanta - Midia, Mangalia, Constanta Sud-Agigea si Constanta Nord - sunt din nou inchise din cauza vantului puternic. Masura a fost luata duminica, in jurul orei 20. 00, informeaza Centrul Infotrafic.

SITUATIA TRAFICULUI LA ORA 16:15. Vezi lista drumurilor inchise din cauza viscolului

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la aceasta ora 16:15), din cauza ninsorii abundente si a viscolului, sunt inchise toate tronsoanele de drumuri nationale din .

Urmeaza ger de -25 de grade. Vezi aici lista drumurilor inchise din cauza viscolului puternic

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la aceasta ora, din cauza ninsorii abundente si a viscolului, sunt inchise toate tronsoanele de drumuri nationale din judetele.

Situatia drumurilor: Trei drumuri nationale, in Galati, Vaslui si Bacau, raman inchise din cauza zapezii/ Se circula cu vizibilitate redusa pe toate drumurile

Trei drumuri nationale, in judetele Galati, Vaslui si Bacau, raman inchise in urma ninsorii abundente si viscolului, in timp ce pe altele se mentin restrictii sau se circula cu dificultate din cauza conditiilor meteo, informeaza Mediafax. Potrivit comunicatului Infotrafic, raman inchise, in urma ninsorii abundente si a viscolului, urmatoarele tronsoane de drumuri nationale: DN24D Tulucesti - Varlezi jud. Galati), DN24A Husi - Murgeni jud. Vaslui) si DN11A Podu Turcului jud. Bacau) - Barlad jud. Vaslui). Circulatia a fost reluata, in conditii de iarna, pe DN23B Maicanesti - Ciorasti, in judetul Vrancea.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )