Libnet.ro
UNICEF

09:01

Situatia drumurilor: Trei drumuri nationale, in Galati, Vaslui si Bacau, raman inchise din cauza zapezii/ Se circula cu vizibilitate redusa pe toate drumurile

Hotnews Hotnews,
 Situatia drumurilor: Trei drumuri nationale, in Galati, Vaslui si Bacau, raman inchise din cauza zapezii/ Se circula cu vizibilitate redusa pe toate drumurile

Trei drumuri nationale, in judetele Galati, Vaslui si Bacau, raman inchise in urma ninsorii abundente si viscolului, in timp ce pe altele se mentin restrictii sau se circula cu dificultate din cauza conditiilor meteo, informeaza Mediafax. Potrivit comunicatului Infotrafic, raman inchise, in urma ninsorii abundente si a viscolului, urmatoarele tronsoane de drumuri nationale: DN24D Tulucesti - Varlezi jud. Galati), DN24A Husi - Murgeni jud. Vaslui) si DN11A Podu Turcului jud. Bacau) - Barlad jud. Vaslui). Circulatia a fost reluata, in conditii de iarna, pe DN23B Maicanesti - Ciorasti, in judetul Vrancea. continuă pe Hotnews

Infotrafic: Trei drumuri nationale, in Galati, Vaslui si Bacau, raman inchise din cauza zapezii

Trei drumuri nationale, in judetele Galati, Vaslui si Bacau, raman inchise in urma ninsorii abundente si viscolului, in timp ce pe altele se mentin restrictii sau se circula cu dificultate din cauza.

Trei drumuri nationale, din Galati, Vaslui si Bacau, raman inchise din cauza zapezii

Trei drumuri nationale, in judetele Galati, Vaslui si Bacau, raman inchise in urma ninsorii abundente si viscolului, in timp ce pe altele se mentin restrictii sau se circula cu dificultate din cauza conditiilor meteo, anunta Centrul Infotrafic.

Trei drumuri nationale din Galati, Vaslui si Bacau raman inchise din cauza zapezii

Trei drumuri nationale, in judetele Galati, Vaslui si Bacau, raman inchise in urma ninsorii abundente si viscolului, in timp ce pe altele se mentin restrictii sau se circula cu dificultate din cauza conditiilor meteo, anunta Centrul Infotrafic.

Situatia drumurilor blocate din judetul Vaslui: zeci de localitati raman izolate de aproape de 48 de ore

Opt drumuri judetene din Vaslui raman inzapezite si astazi, utilajele de deszapezire nereusind sa faca fata viscolului si cantitatilor mari de zapade adunate de vant pe sosele din judetul Vaslui. Drumurile nationale spre Albita si spre Bacau, au fost deblocate, dar se circula controlat, cu utilaje de deszapezire in fata.

Drumuri inchise. Circulatia rutiera este intrerupta pe mai multe tronsoane de drumuri nationale si pe o portiune din A2 / O femeie gravida a asteptat 20 de ore salvarea, iar o alta a murit in ambulanta

Ora 01:00 Circulatia este in continuare inchisa pe A2 intre Lehliu si Fetesti si pe 21 de drumuri nationale vezi in text ce drumuri sunt inchise)Ora 23:30 Traficul a fost oprit pe DN5 Bucuresti - Giurgiu, dupa ce un tir s-a ciocnit cu cisternaOra 23:20 Vaslui: Zeci de masini blocate spre Albita, oamenii asteapta interventia autoritatilor, potrivit Agerpres. Consulta pagina CNADNR pentru situatia drumurilor din tara.

SITUATIA DRUMURILOR: Autostrada A2 a fost redeschisa, 20 de drumuri nationale sunt in continuare inchise

Circulatia a fost redeschisa pe autostrada A2, tronsonul Lehliu - Fetesti, dar sunt in continuare inchise 20 de drumuri nationale, din cauza vremii, potrivit Centrului Infotrafic. Drumurile nationale pe care.

FOTO Cod portocaliu: Vasluiul, sub troiene. Autoritatile judetene nu stiu care este situatia drumurilor din judet

Desi judetul Vaslui se afla sub cod portaliu de ninsoare si viscol, de 12 ore ningand neincetat, autoritatile vasluiene nu au o situatie a drumurilor din judet. Singura certitudine pentru vasluienii care pleaca la drum este ca se poate circula, in conditii de iarna, pe drumurile nationale si pe drumul european.

Drumuri inchise. Circulatia rutiera este intrerupta pe mai multe tronsoane de drumuri nationale si pe o portiune din A2 / O femeie gravida a murit in ambulanta in timp ce era transportata de la Tulcea la Constanta

ORA 18:50 O femeie gravida a murit, luni dupa-amiaza, intr-o ambulanta a Serviciului de Ambulanta Tulcea, in timp ce era transportata la Spitalul Judetean Constanta, starea sa agravandu-se pe timpul transportului, cand femeia a intrat in stop cardiac, potrivit Mediafax. Consulta pagina CNADNR pentru situatia drumurilor din tara.

Iarna grea. S-a deschis circulatia pe A2, dar 20 de drumuri nationale raman inchise

Circulatia rutiera pe tronsonul Lehliu - Fetesti al autostrazii A2 s-a reluat, marti dimineata, in conditii de iarna. Dar, 20 de drumuri nationale din Buzau, Vrancea, Galati, Tulcea, Vaslui, Constanta, Ialomita si Gorj raman inchise, din cauza ninsorii abundente si a viscolului, informeaza Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Opt drumuri nationale din Buzau si Vrancea, deschise cu restrictii

Opt drumuri nationale - trei din Buzau si cinci din Vrancea - au fost deschise, dar se circula cu restrictii, transmite Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )