Libnet.ro
UNICEF

08:30

Tolo.ro, raspunsul lui Raed Arafat pentru Dacian Ciolos: Si la atentatele din Bruxelles resuscitarile s-au facut pe caldaram!

Antena3 Antena3,
Tolo.ro, raspunsul lui Raed Arafat pentru Dacian Ciolos: Si la atentatele din Bruxelles resuscitarile s-au facut pe caldaram!

Jurnalistul Catalin Tolontan a publicat, pe blogul sau, un articol in care arata ca Raed Arafat i-ar fi raspuns direct lui Dacian Ciolos, printr-un document de 30 de pagini. Criticat pentru. continuă pe Antena3

Raed Arafat reactioneaza la raportul Corpului de control al Guvernului

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, afirma ca a transmis miercuri, din partea Departamentului pentru Situatii de Urgenta, un raspuns documentat la raportul Corpului de control al Guvernului privind interventia de urgenta la incendiul din clubul Colectiv.

Raed Arafat cere lamuriri la Raportul Corpului de Control privind tragedia Colectiv

Departamentul pentru Situatii de Urgenta DSU) din cadrul Ministerului de Interne, condus de secretarul de stat Raed Arafat, a cerut, miercuri seara, clarificari la Raportul Corpului de Control al Guvernului privind tragedia din Colectiv. Totodata, Arafat a raspuns reprosurilor care i s-au adus in ceea ce priveste interventia ambulantelor private.

Sinteza zilei: Raed Arafat, executat de omul lui Basescu?

Ancheta in cazul incendiului din clubul Colectiv, care inceraca sa il execute pe Raed Arafat, este facuta de omul lui Basescu, mai exact Mircea Valentin, pus acum sef al Corpului de control al.

Flotila pentru Delta Dunarii

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Delta si-a prezenta oficial ieri, in prezenta lui Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, noua flotila operationala.

Prima reactie a lui Raed Arafat, dupa raportul Guvernului in cazul Colectiv

Seful SMURD, Raed Arafat, spune intr-o postare pe Facebook, dupa raportul in cazul Colectiv, ca intre el si premierul Dacian Ciolos nu exista niciun conflict. Nu vreau sa se.

Parinti ai victimelor din Colectiv acuza sefii MAI de musamalizare: Raed Arafat, Gabriel Oprea si Nicolae Banicioiu, vizati

Parinti ai tinerilor care si-au pierdut viata in tragedie au reactionat dupa ce Adevarul a dezvaluit ca politistii sunt hartuiti prin controale birocratice. Serviciul Omoruri al Politiei Capitalei ancheteaza si cazurile victimelor din clubul Colectiv.

Anuntul facut de Raed Arafat pe Facebook. Este trist...

Este trist ce vedem in ultimele saptamani, teroarea si violenta nu sunt niciodata solutia! Nu mai este limita Franta, Turcia si acum Belgia demonstreaza ca unica solutie este sa fim solidari si sa spunem.

UPDATE Concluziile Corpului de Control al premierului in cazul Colectiv: Interventie de urgenta necoordonata, cu elemente de improvizatie a autoritatilor/ Raed Arafat nu a permis amplasarea unui post medical avansat

Interventia de urgenta in urma incendiului de la clubul Colectiv din Bucuresti din seara de 30 octombrie 2015 a fost in mare parte o actiune necoordonata, cu elemente de improvizatie a autoritatilor, se arata intr-un raport al Corpul de Control al Prim-ministrului CCPM). In urma unor verificari, s-a constatat ca mai multe institutii au manifestat deficiente in modul de actiune. Institutiile au comunicat haotic intre ele, Planul Rosu a fost declansat tarziu, au fost transmise date contradictorii referitoare la numarul de pacienti si infectii nosocomiale, iar mecanismul de protectie civila al Uniunii Europene nu a fost activat. Institutiile cu probleme sunt Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti -Ilfov, Departamentul pentru Situatii de Urgenta, Directia de Sanatate Publica a municipiului Bucuresti si spitalele in care au fost internate victimele. UPDATE Raportul document atasat) arata ca Raed Arafat a decis sa nu fie amplasat un post medical avansat, acordarea primului ajutor fiind facuta direct pe caldaram.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )