Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raed Arafat reactioneaza la raportul Corpului de control al Guvernului

România Liberă România Liberă,
Raed Arafat reactioneaza la raportul Corpului de control al Guvernului

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, afirma ca a transmis miercuri, din partea Departamentului pentru Situatii de Urgenta, un raspuns documentat la raportul Corpului de control al Guvernului privind interventia de urgenta la incendiul din clubul Colectiv. continuă pe România Liberă

Raed Arafat cere lamuriri la Raportul Corpului de Control privind tragedia Colectiv

Departamentul pentru Situatii de Urgenta DSU) din cadrul Ministerului de Interne, condus de secretarul de stat Raed Arafat, a cerut, miercuri seara, clarificari la Raportul Corpului de Control al Guvernului privind tragedia din Colectiv. Totodata, Arafat a raspuns reprosurilor care i s-au adus in ceea ce priveste interventia ambulantelor private.

Purtatorul de cuvant al Guvernului sustine ca raportul Corpului de Control in cazul Colectiv nu arata vinovatii personale care sa duca la demiteri

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu, considera ca raportul Corpului de Control al premierului in cazul Colectiv nu demonstreaza vinovatia anumitor persoane, insa arata ca trebuie facute schimbari de proceduri. Aceste rapoarte nu duc la vinovatii personale, a spus Suciu intrebat daca sunt luate in calcul demiteri. Aceasta in ciuda faptului ca raportul arata clar ca au fost multe deficiente in modul de actiune, responsabile fiind Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti -Ilfov, Departamentul pentru Situatii de Urgenta, Directia de Sanatate Publica a municipiului Bucuresti si spitalele. Raportul mai arata ca Raed Arafat a decis sa nu fie amplasat un post medical avansat, acordarea primului ajutor fiind facuta direct pe caldaram.

Sinteza zilei: Raed Arafat, executat de omul lui Basescu?

Ancheta in cazul incendiului din clubul Colectiv, care inceraca sa il execute pe Raed Arafat, este facuta de omul lui Basescu, mai exact Mircea Valentin, pus acum sef al Corpului de control al.

Prima reactie a lui Raed Arafat, dupa raportul Guvernului in cazul Colectiv

Seful SMURD, Raed Arafat, spune intr-o postare pe Facebook, dupa raportul in cazul Colectiv, ca intre el si premierul Dacian Ciolos nu exista niciun conflict. Nu vreau sa se.

Tolo.ro, raspunsul lui Raed Arafat pentru Dacian Ciolos: Si la atentatele din Bruxelles resuscitarile s-au facut pe caldaram!

Jurnalistul Catalin Tolontan a publicat, pe blogul sau, un articol in care arata ca Raed Arafat i-ar fi raspuns direct lui Dacian Ciolos, printr-un document de 30 de pagini. Criticat pentru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )