Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tolo.ro, dezvaluiri INCENDIARE despre DEZASTRUL produs de pesta porcina: Guvernul ASCUNDE PROPORTIILE EPIDEMIEI (FOTO)

B1 B1,
Tolo.ro, dezvaluiri INCENDIARE despre DEZASTRUL produs de pesta porcina: Guvernul ASCUNDE PROPORTIILE EPIDEMIEI (FOTO)

Dezvaluiri de ultima ora cu privire la dezastrul produs de pesta porcina. O investigatie Tolo. ro, realizata pe baza unor documente si marturii interne din Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si. continuă pe B1

Noi detalii despre DEZASTRUL produs de pesta porcina: Ce masuri au fost aprobate in comitetul de urgenta

Secretarul de stat in M. Raed Arafat si presedintele ANSVSA, Geronimo Raducu Branescu, au oferit mai multe precizari privind planul suplimentar de actiuni pentru prevenirea peste porcine la finalul.

Petre Daea, noi dezvaluiri despre pesta porcina: Am stabilit masurile suplimentare pe care trebuie sa le luam in vederea stoparii acestui virus

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a facut noi devaluiri legate de pesta porcina. Stire in curs .

Petre Daea a gasit vinovatul pentru epidemia de pesta porcina: Un nesabuit a adus un produs din alta parte si a introdus virusul (VIDEO)

Situatie extrema in Romania. Pesta porcina africana se extinde rapid, de la o zi la alta. Situatia este tot mai grava, in special in judetele din sud-estul tarii, iar autoritatile par neputincioase in.

ANSVSA, despre pesta porcina: in zona de sud-est a Romaniei evolutia bolii este agresiva, 16 focare in judetul Ialomita

Pesta porcina africana s-a extins in 98 de localitati din opt judete, fiind confirmate in total 545 de focare, insa in zona de sud-est a Romaniei evolutia bolii este extrem de agresiva, conform datelor publicate vineri de Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA).

Petre Daea, despre pesta porcina: Nu are nici antidot, nici vaccin. Nu vede nimeni cum circula

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat marti ca pesta porcina este un virus care nu are nici antidot, nici vaccin, nu-l vede nimeni cum circula, el precizand ca situatia focarelor din teritoriu va fi analizata in cursul zilei la o intalnire cu premierul Viorica Dancila.

Suspiciune de pesta porcina pe malul Borcei. Politia si Directia Sanitara au instituit filtre dezinfectante la Borcea si Stefan cel Mare

Pesta porcina africana se extinde rapid. Autoritatile din Calarasi sunt in alerta maxima, dupa ce a fost anuntata o posibila imbolnavire in comuna Dragalina. Pana la confirmarea probelor de laborator, Politia si Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor au instituit, preventiv, filtre dezinfectante la intrarea in localitatile Borcea si Stefan cel Mare.

Suspiciune de pesta porcina in comuna Borcea. Politia si Directia Sanitara au instituit, preventiv, filtre dezinfectante

Pesta porcina africana se extinde rapid. Autoritatile din Calarasi sunt in alerta maxima, dupa ce a fost anuntata o posibila imbolnavire in comuna Borcea. Pana la confirmarea probelor de laborator, Politia si Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor au instituit, preventiv, filtre dezinfectante la intrarea in localitatile Borcea si Stefan cel Mare.

Pesta porcina africana: DECIZIE de ultima ora luata de Petre Daea

Situatia fermierilor romani este critica dupa ce pesta porcina africana a lovit Romania. Ministrul Petre Daea a declarat, dupa sedinta de la Guvern, ca s-au stabilit masuri suplimentare. Am stabilit.

ANSVSA: 547 de focare de pesta porcina africana, in 98 de localitati, in crestere fata de ultimul bilant; in zona de sud-est a Romaniei evolutia bolii este agresiva

Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) a anuntat, vineri, un nou bilant al epidemiei de pesta porcina africana, anuntand ca exista 547 de focare in 98 de localitati, in crestere fata de ultimul bilant prezentat miercuri. Potrivit specialistilor, in timp ce in zona de nord-vest a Romaniei, evolutuia este lenta, chiar stationara, in sud-estul tarii evolutia bolii este agresiva.

Focar de pesta porcina la Giurgiulesti

Un focar de pesta porcina africana a fost inregistrat in satul Giurgiulesti din raionul Cahul. intr-o gospodarie individuala, care avea zece porci, trei au murit. Animalele moarte au fost arse, iar celelalte sapte au fost sacrificate si, la fel, arse, transmite IPN.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )