Libnet.ro
UNICEF

05:15

Tony Blair: O interventie terestra impotriva gruparii Stat Islamic nu trebuie exclusa

Antena3 Antena3,
Tony Blair: O interventie terestra impotriva gruparii Stat Islamic nu trebuie exclusa

Fostul premier britanic Tony Blair, emisarul Cvartetului international pentru Orientul Mijlociu, a declarat, luni, ca nu trebuie exclusa posibilitatea unei interventii terestre impotriva combatantilor din gruparea. continuă pe Antena3

Fostul premier britanic spune ca nu trebuie exclusa o interventie terestra impotriva gruparii Stat Islamic

Nu trebuie exclusa o interventie terestra impotriva Statului Islamic, inSiria siIrak, a declarat, luni, fostul premier britanic Tony Blair, potritiv AFP. intr-un mesaj publicat pe site-ul asociati.

Jihadisti din cadrul gruparii Stat Islamic au ucis 40 de militari irakieni si au capturat alti 70

Jihadisti din cadrul gruparii Stat Islamic SI) au atacat o baza a armatei irakiene, la vest de Bagdad, unde au ucis 40 de militari si au capturat alti 70, a anuntat luni un ofiter irakian.

Jihadisti din cadrul gruparii Stat Islamic au ucis 40 de militari irakieni si au capturat alti 70

Jihadisti din cadrul gruparii Stat Islamic SI) au atacat o baza a armatei irakiene, la vest de Bagdad, unde au ucis 40 de militari si au capturat alti 70, a anuntat luni un ofiter irakian, citat de AFP. Acest.

Netanyahu a cerut tarilor occidentale sa nu renunte la sanctiunile impotriva Iranului

Premierul israelian a cerut, duminica, Occidentului sa nu reduca sanctiunile impotriva Iranului pentru controversatul sau program nuclear in schimbul sprijinului Republicii Islamice pentru lupta impotriva gruparii Stat Islamic.

Israelul cere Occidentului sa mentina sanctiunile impotriva Iranului

Israelul cere Occidentului sa mentina sanctiunile impotriva Iranului pentru controversatul sau program nuclear si a avertizat asupra pericolelor unei reduceri a sanctiunilor in schimbul sprijinului Republicii Islamice pentru lupta impotriva gruparii Stat Islamic SI).

Membri ai grupului terorist Stat Islamic pregateau atentate in Belgia

Autoritatile belgiene au dejucat mai multe comploturi care prevedeau comiterea de atentate de catre membri ai grupului terorist Stat Islamic veniti din Siria, relateaza ziarul LEcho, citat de.

Sotia unui ostatic britanic al gruparii Statul Islamic ii implora pe jihadisti sa ii elibereze sotul

Sotia britanicului Alan Henning, rapit anul trecut de catre gruparea Statul Islamic, a facut un apel public catre extremistii musulmani sa priveasca in inimile lor si sa ii elibereze sotul, conform unei scrisori deschise publicate de Ministerul britanic de Externe, relateaza BBC.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )