Libnet.ro
UNICEF

10:30

Membri ai grupului terorist Stat Islamic pregateau atentate in Belgia

Antena3 Antena3,
Membri ai grupului terorist Stat Islamic pregateau atentate in Belgia

Autoritatile belgiene au dejucat mai multe comploturi care prevedeau comiterea de atentate de catre membri ai grupului terorist Stat Islamic veniti din Siria, relateaza ziarul LEcho, citat de. continuă pe Antena3

Statul Islamic pregatea atentate in Belgia: Mai multe persoane au fost arestate

Autoritatile belgiene au dejucat mai multe comploturi care prevedeau comiterea de atentate de catre membri ai grupului terorist Stat Islamic veniti din Siria, relateaza ziarul LEcho. Potrivit sursei citate,.

Grupul terorist Stat Islamic intentiona sa decapiteze un ostatic, in public, la Sydney

Autoritatile australiene au dejucat, joi, un complot terorist al grupului Stat Islamic care prevedea decapitarea unei persoane, in public, a anuntat premierul Tony Abbott, citat de CNN. Autoritatile au obtinut.

Grupul terorist Stat Islamic intentiona sa decapiteze un ostatic, in public, la Sydney

Autoritatile australiene au dejucat joi un complot terorist al grupului Stat Islamic care prevedea decapitarea unei persoane, in public, anunta premierul Tony Abbott, citat de CNN, informeaza.

Grupul terorist Statul Islamic, NEMULTUMIT de noul nume atribuit de Franta

Grupul terorist Stat Islamic a exprimat nemultumire in legatura cu numele pe care Franta a inceput sa il utilizeze pentru a desemna organizatia islamista care a ocupat regiuni din Siria si Irak si s-a.

American acuzat pentru colaborare cu organizatia terorista Stat Islamic

Un barbat din statul american New York a fost inculpat pentru colaborare cu grupul terorist Stat Islamic si pentru complot in vederea uciderii de militari americani, potrivit MEDIAFAX. Mufid.

Bruxelles: Statul Islamic pregatea atentate in Belgia

Mai multe persoane suspectate ca incercau sa comita atentate similare cu cel de la Muzeul Evreiesc din Bruxelles au fost arestate. Autoritatile belgiene nu au dezvaluit care erau obiectivele vizate de teroristi, .

James Comey, directorul FBI: Popularitatea grupului Stat Islamic este in crestere

James Comey, directorul FBI: Grupul Stat Islamic este determinat sa terorizeze, sa atraga membri si atentie publica, dupa cum a demonstrat prin difuzarea pe site-uri de socializare a inregistrarilor cu decapitarea jurnalistilor americani James Foley si Steven Sotloff .

SUA: Barbat acuzat de colaborare cu Statul Islamic

Un barbat din statul american New York a fost inculpat pentru colaborare cu grupul terorist Stat Islamic si pentru complot in vederea uciderii de militari americani. Elfgeeh a fost surprins in flagrant in timp ce incerca sa ajute trei indivizi, dintre care doi erau agenti FBI, sa ajunga in Siria pentru a se alatura grupului terorist Stat Islamic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )