Libnet.ro
UNICEF

00:07

Jihadisti din cadrul gruparii Stat Islamic au ucis 40 de militari irakieni si au capturat alti 70

Hotnews Hotnews,
 Jihadisti din cadrul gruparii Stat Islamic au ucis 40 de militari irakieni si au capturat alti 70

Jihadisti din cadrul gruparii Stat Islamic SI) au atacat o baza a armatei irakiene, la vest de Bagdad, unde au ucis 40 de militari si au capturat alti 70, a anuntat luni un ofiter irakian. continuă pe Hotnews

Jihadisti din cadrul gruparii Stat Islamic au ucis 40 de militari irakieni si au capturat alti 70

Jihadisti din cadrul gruparii Stat Islamic SI) au atacat o baza a armatei irakiene, la vest de Bagdad, unde au ucis 40 de militari si au capturat alti 70, a anuntat luni un ofiter irakian, citat de AFP. Acest.

Fostul premier britanic spune ca nu trebuie exclusa o interventie terestra impotriva gruparii Stat Islamic

Nu trebuie exclusa o interventie terestra impotriva Statului Islamic, inSiria siIrak, a declarat, luni, fostul premier britanic Tony Blair, potritiv AFP. intr-un mesaj publicat pe site-ul asociati.

Tony Blair: O interventie terestra impotriva gruparii Stat Islamic nu trebuie exclusa

Fostul premier britanic Tony Blair, emisarul Cvartetului international pentru Orientul Mijlociu, a declarat, luni, ca nu trebuie exclusa posibilitatea unei interventii terestre impotriva combatantilor din gruparea.

Turcia si-a deschis frontiera pentru kurzi sirieni refugiati din calea gruparii Statul Islamic

Turcia si-a deschis vineri frontiera, permitand intrarea pe teritoriul sau a catorva sute de kurzi sirieni care s-au refugiat din calea inaintarii jihadistilor in nord-estul Siriei, au anuntat in direct.

ONU: 100.000 de kurzi din Siria au fugit in Turcia

Avansul extremistilor din cadrul gruparii Stat Islamic SI) in nord-estul Siriei, determinat aproximativ 100. 000 de kurzi din Siria sa fuga in Turcia in ultimele zile, a anuntat luni inaltul Comisariat ONU pentru Refugiati UNHCR).

Turcia si-a deschis frontiera pentru kurzi sirieni refugiati din calea gruparii Statul Islamic

Turcia si-a deschis vineri frontiera, permitand intrarea pe teritoriul sau a catorva sute de kurzi sirieni care s-au refugiat din calea inaintarii jihadistilor in nord-estul Siriei, au anuntat in direct posturi turce de televiziune, relateaza AFP.

Membri ai grupului terorist Stat Islamic pregateau atentate in Belgia

Autoritatile belgiene au dejucat mai multe comploturi care prevedeau comiterea de atentate de catre membri ai grupului terorist Stat Islamic veniti din Siria, relateaza ziarul LEcho, citat de.

Sotia unui ostatic britanic al gruparii Statul Islamic ii implora pe jihadisti sa ii elibereze sotul

Sotia britanicului Alan Henning, rapit anul trecut de catre gruparea Statul Islamic, a facut un apel public catre extremistii musulmani sa priveasca in inimile lor si sa ii elibereze sotul, conform unei scrisori deschise publicate de Ministerul britanic de Externe, relateaza BBC.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )