Libnet.ro
UNICEF

06:30

Eurostat: Romania a avut cele mai accelerate scumpiri din UE anul trecut, iar blocul comunitar si eurozona au fost pe scaderi de preturi

Hotnews Hotnews,
 Eurostat: Romania a avut cele mai accelerate scumpiri din UE anul trecut, iar blocul comunitar si eurozona au fost pe scaderi de preturi

Romania a avut cele mai accelerate scumpiri din Uniunea Europeana, inregistrand o rata anuala a inflatiei de 1% in decembrie 2014, in conditiile in care in ansamblu atat zona euro, cat si Uniunea Europeana au avut scaderi ale preturilor de consum, releva datele comunicate, vineri, de Biroul european de statistica Eurostat. Valorile inflatiei din Romania intra in concordanta cu evolutia exportului romanesc de produse agroalimentare in crestere, anuntat joi de Ministerul Agriculturii. continuă pe Hotnews

Cele mai bune restaurante din Bucuresti in 2014, potrivit Restograf

O intalnire de business, un eveniment in familie sau o cina romantica? Oricare ar fi ocazia, pentru a te inspira in alegerea potrivita, iti prezentam topul celor mai bune restaurante din Bucuresti in 2014, realizat de Restrograf. ro . Clasamentul a.

Cele mai bune restaurante din Bucuresti in 2014, potrivit Restograf

O intalnire de business, un eveniment in familie sau o cina romantica? Oricare ar fi ocazia, pentru a te inspira in alegerea potrivita, iti prezentam topul celor mai bune restaurante din Bucuresti, realizat de Restrograf. ro , site detinut de George.

Topul celor mai periculoase companii aeriene din lume. Cine a avut cele mai multe incidente in 2014

O lista a celor mai nesigure companii aeriene a fost publicata recent de un site de specialitate, iar AirAsia Indonesia si Moldavian Airlines, din Republica Moldova, figureaza in acest clasament. in schimb, Malaysia Airlines nu se numara printre cele mai periculoase companii aeriene.

Cele mai frumoase locuri din Bulgaria. Top destinatii turistice din tara vecina

Cele mai frumoase locuri din Bulgaria. Tara vecina este o destinatie de top pentru turistii romani care apreciaza serviciile de calitate si preturile relativ mici. Statiunile de la Marea Neagra, orasele istorice si statiunile de schi din Bulgaria sunt asaltate anual de zeci de mii de romani.

Cele mai frumoase locuri din Republica Moldova: de la Cetatea Soroca si Orheiul Vechi pana la 100 de movile

Cand vine vorba de turism intre Prut si Nistru, multi nu cred ca pot gasi locuri frumoase in Republica Moldova. Totusi, exista locuri care merita vizitate, de aceea am selectat patru dintre cele mai frumoase locuri din Republica Moldova.

Print Multicolor, una dintre cele mai importante tipografii din Romania, finantata in anii 90 de Sorin Ovidiu Vantu, a intrat in faliment

Print Multicolor, tipografia infiintata la inceputul anilor 90 cu finantarea din umbra a controversatului om de afaceri Sorin Ovidiu Vantu, a incetat sa mai functioneze.

REVISTA PRESEI: Dosarele DNA cu cele mai grase atentii. Cine va fi tinta criticilor in raportul MCV

Hotnews arata cine va fi tinta criticilor in raportul MCV. Capital spune ca razboiul RCA se muta in tribunale. Evenimentul Zilei prezinta cuibusorul din Bucuresti al baronilor din PSD. Wall-Street anunta cele mai mari spagi din dosarele DNA. Adevarul scrie ca Oxford University Press interzice cuvantul porc pentru a nu jigni musulmanii si evreii. Gandul explica ce pot face cei cu credite in franci elvetieni. Ziare. com intreaba daca avem nevoie de legile Big Brother. Iar ProSport anunta o intelegere temporara intre Steaua si MApN pentru folosirea emblemei.

FOTO Cele mai ingenioase perne din lume

Pernele sunt niste lucruri deosebit de importante pentru majoritatea persoanelor, avand in vedere ca un om isi petrece nu mai putin de 23 de ani din viata dormind.

Cele mai urmarite jurnale de stiri din Romania in 2014

Pro TV si Antena 1 ocupa primele pozitieii ale topului cu cele mai urmarite jurnale de stiri din Romania in 2014. Iata ce alte jurnale informative au fost preferate de romani anul trecut.

REVISTA PRESEI: Cele mai mari amenintari externe pentru Romania in 2015

Adevarul explica de ce nu este Romania o tinta pentru islam. Capital prezinta cele mai mari amenintari externe pentru Romania in 2015. Gandul arata ce gaseste in Bucuresti emisara lui Barack Obama. Ziarul Financiar scrie ca anul acesta va fi anul antreprenorilor in IT. Evenimentul Zilei spune ca generalul Pacepa vorbeste despre Traian Basescu, Ion Gheorghe Maurer, Virgil Magureanu, dar si despre rolul lui Ion Iliescu dupa Revolutia din 1989. Hotnews vorbeste despre cati teroristi au vizitat Romania in ultimii ani. Ziare. com publica un interviu cu seful SRI, care vorbeste despre legile Big Brother si ofiterii acoperiti. Iar Gazeta Sporturilor scrie ca Mircea Sandu sare in apararea Stelei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )