Libnet.ro
UNICEF

22:46

Top 10 cele mai iubite branduri de catre europeni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 10 cele mai iubite branduri de catre europeni

Cele mai iubite branduri de catre europeni au fost alese pe baza postarilor din social media anul trecut, care contineau cuvinte ca adorabil, superb, remarcabil, fantastic si perfect, potrivit. continuă pe Wall-Street Ro

Clipul zilei: Top 10 cele mai nebunesti inventii ale japonezilor

Facem pariu ca ascutitoarea le-a luat ochii barbatilor, iar fetelor ajutorul indispensabil pentru cand se rujeaza?! :).

Care sunt cele mai iubite romante ale romanilor. imbinarea poeziei romantice si erotice cu muzica usoara

In timp ce italienii au cantoneta, germanii-liedul, francezii- sansoneta, romanii au apropiate de suflet romantele, inca de la mijlocul secolului al 19-lea. Cantareata Mia Barbu a realizat o culegere in 1971, prefatata de cunoscutul dramaturg si eseist roman, de origine armeana, Victor Eftimiu, in care a pus laolalta cele mai iubite 150 de romante.

Top 5 cele mai frecvente vise pe care le ai si ce inseamna ele! Fii atent la cel cu moartea

La nivel colectiv, exista un top al celor mai frecvente vise pe care le au oamenii. in principal, acestea fac referire la actiuni si lucruri simple, cum ar fi alergatul, oameni, vehicule sau scoli de clasa.

Top 3 cele mai bune pozitii pentru orgasm: cum o faci sa isi piarda mintile de placere fara sa fii acrobat in dormitor FOTO

Nu doar pozitiile acrobatice, din Kama Sutra, se numara printre cele care asigura orgasmul. Un grup mare de femei a contribuit la descoperirea celor trei pozitii sexuale care le pot face pe femei sa atinga placerea suprema.

Cele mai periculoase remedii din popor - Ce sa nu faci niciodata acasa

Leacurile babesti par inofensive, insa specialistii sustin ca uneori pot face mai mult rau decat bine. Folosite in special in mediul rural, remediile din popor pot produce afectiuni grave. Iata 3 dintre cele mai pe.

Turcia: Unul dintre cele mai mari spitale din Ankara, in flacari. Peste 100 de pacienti au fost evacuati (VIDEO)

Unul dintre cele mai mari spitale din capitala turca Ankara a fost curprins de flacari in cursul serii de miercuri, potrivit reuters. com. Acoperisul sectiei de neurologie a fost cel cuprins de flacari,.

Top 10 bancuri seci. Ce dilema au doua fire de nisip care zboara deasupra desertului

Iubitorii de umor de calitate au apreciat intotdeauna bancurile seci. Iata cateva dintre cele mai reusite astfel de glume.

Top 5 fictiuni ale lui Jules Verne devenite realitate. Care sunt cele mai tari inventii pe care i le datoram scriitorului vizionar

A influentat generatii intregi de cititori, scriitori, iar cartile sale sunt si astazi printre cele mai cautate in domeniul science-fiction. Fanteziile sale sunt analizate si astazi de mari companii care incearca sa le puna in practica. De altfel, multe inventii au prins viata la 50, poate 100 de ani de la moartea sa.

Cele mai frumoase aparitii de la Cannes Film Festival

La editia din acest an a Festivalului de Film de la Cannes au participat multe vedete de peste ocean. Covorul rosu de pe coasta de azur a putut astfel concura cu brio cu cel al marilor ceremonii Oscar. Iata cele mai frumoase aparitii vestimentare de la Cannes Film Festival.

Cele mai puternice antibiotice naturale

Antibioticele au devenit astazi unul dintre medicamentele cele mai folosite. Din pacate, desi de multe ori eficiente pe moment, antibioticele de sinteza distrug pe langa bacteriile care creeaza probleme si bacterii.

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )