Libnet.ro
UNICEF

20:45

Top 3 cele mai bune pozitii pentru orgasm: cum o faci sa isi piarda mintile de placere fara sa fii acrobat in dormitor FOTO

Adevărul Adevărul,
Top 3 cele mai bune pozitii pentru orgasm: cum o faci sa isi piarda mintile de placere fara sa fii acrobat in dormitor FOTO

Nu doar pozitiile acrobatice, din Kama Sutra, se numara printre cele care asigura orgasmul. Un grup mare de femei a contribuit la descoperirea celor trei pozitii sexuale care le pot face pe femei sa atinga placerea suprema. continuă pe Adevărul

Cele mai bune telefoane cu incarcare rapida

In zilele noastre, oamenii nu isi mai permit luxul de a astepta ore intregi sa li se incarce telefonul, asa ca tehnologiile de fast charging au avansat foarte mult. Prin urmare, ca sa iti usuram procesul de cercetare a pietii, noi iti prezentam o lista cu o parte dintre cele mai bune telefoane cu incarcare [].

Top 5 cele mai frecvente vise pe care le ai si ce inseamna ele! Fii atent la cel cu moartea

La nivel colectiv, exista un top al celor mai frecvente vise pe care le au oamenii. in principal, acestea fac referire la actiuni si lucruri simple, cum ar fi alergatul, oameni, vehicule sau scoli de clasa.

Clipul zilei: Top 10 cele mai nebunesti inventii ale japonezilor

Facem pariu ca ascutitoarea le-a luat ochii barbatilor, iar fetelor ajutorul indispensabil pentru cand se rujeaza?! :).

Micile majorete din Buzau, cele mai bune din tara! Au luat premiul intai la campionatul national

Echipa de majorete a Asociatiei Sportive Miscare, Sport, Sanatate a confirmat inca o data ca este nu doar cea mai buna echipa din Buzau din categoria lor de varsta, precadete, dar si din tara. Campionatul National de Majorete din 14 mai 2016 a fost bifat si castigat de fetitele majorete, care s-au intors acasa cu trofeul de la Bistrita.

TOP cele mai apreciate atractii turistice din lume: multe sunt moschei sau biserici

Cele mai apreciate obiective turistice din lume au fost dezvaluite intr-un top TripAdvisor , in functie de preferintele turistilor internationali. Iata care sunt aceste atractii turistice emblematice pe harta lumii.

Pandurii s-a despartit de portarul Mingote. Este strainul cu cele mai multe sezoane pentru o echipa in Liga 1

Pedro Mingote a plecat de la Pandurii dupa 9 ani in care a aparat culorile clubului gorjean.

SUA si Marea Britanie, in topul celor mai bune sisteme superioare de educatie. Romania nu exista intre primele 50

Statele Unite ale Americii si Marea Britanie au cele mai bune sisteme superioare de educatie, arata un top realizat de compania specializata in educatie Quacquarelli Symonds. Romania nu apare deloc in topul care numara 50 de tari. Trei din topul celor cele mai bune 10 sisteme ale lumii apartin tarilor asiatice.

Top 5 fictiuni ale lui Jules Verne devenite realitate. Care sunt cele mai tari inventii pe care i le datoram scriitorului vizionar

A influentat generatii intregi de cititori, scriitori, iar cartile sale sunt si astazi printre cele mai cautate in domeniul science-fiction. Fanteziile sale sunt analizate si astazi de mari companii care incearca sa le puna in practica. De altfel, multe inventii au prins viata la 50, poate 100 de ani de la moartea sa.

Locuri de munca in strainatate. 418 slujbe prin reteaua EURES, unde sunt cele mai multe posturi libere

Calarasenii care doresc sa lucreze in strainatate au de unde alege. Reteau EURES pune la dispozitia solicitantilor peste 400 locuri de munca pentru toate calificarile, in 14 state. Cele mai multe slujbe sunt disponibile in Germania.

Unul dintre cele mai luxoase veliere din lume a ancorat la Constanta. Cum arata aceasta (VIDEO)

Una dintre cele mai luxoase nave cu vele din lume a poposit in portul Constanta, unde zeci de oameni s-au strans pentru a o admira. Royal Clipper a fost lansata la apa in anul 2000, in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )