Libnet.ro
UNICEF

19:00

TOP 10 cele mai scumpe orase din lume in 2019

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP 10 cele mai scumpe orase din lume in 2019

Cele mai scumpe orase din lume in care sa traiesti in 2019 au fost descoperite in cea de-a 15-a ancheta anuala privind accesul pe piata rezidentiala. Printre tarile cu cele mai scumpe orase se regasesc SUA, China, Canada si Marea Britanie. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai noi fotografii din ultimul sezon Game of Thrones

Mai sunt aproape doua luni pana la debutul ultimului sezon al serialului Game of Thrones, iar fanii acestuia sunt entuziasmati sa vada 14 noi fotografii de la filmari. Iata despre ce este vorba! .

PERFORMANTA ULUITOARE a laserului de la Magurele: A atins CEA MAI MARE PUTERE din lume

Laserul de la Magurele a reusit o performanta incredibila: a atins cea mai mare putere in lume la acest moment! Sistemul a fost testat cu succes la 7 PetaWatts PW), iar pana in iunie obiectivul este sa.

Premiera pe DN2, unul dintre cele mai periculoase drumuri din tara: Un sector din E85 va fi transformat n 2+1 alternativ / PLUS: Ce spune Compania de Drumuri despre tipul de parapet pe cablu testat timp de un an la Afumati

Drumul National DN2 E85) este unul dintre cele mai periculoase din tara - asta mai ales din cauza faptului ca, desi soseaua are doar o banda pe sens, multi soferi folosesc neregulamentar acostamentul mai larg drept banda 1, vitezele practicate sunt mari si multe depasiri sunt periculoase. De cativa ani a existat o presiune din partea societatii civile pentru a spori siguranta pe actualul DN2 si implementarea unui sistem de circulatie 2+1 alternativ. Primul astfel de tronson-test va avea circa 9 kilometri si Compania de Drumuri a precizat la solicitarea HotNews. ro exact unde va fi implementat. Cu toate acestea, sensurile de circulatie nu vor fi separate fizic printr-un parapete, ci prin spatiu liber lat de un metru.

PSG plateste cele mai mari salarii din Ligue 1 - Neymar ncaseaza 3 milioane de euro pe luna

Treisprezece din cele mari salarii din fotbalul francez le plateste clubul Paris Saint-Germain, in frunte cu Neymar si Kylian Mbappe, celelalte doua fiind achitate de AS Monaco lui Radamel Falcao si Cesc Fabregas, relateaza L'Equipe.

Top 10 cei mai bine platiti fotbalisti din lume: Diferenta IMENSA intre Cristiano Ronaldo si Messi, iar megatransferul la PSG nu prea l-a ajutat pe Neymar

Publicatia franceza LEquipe a realizat un top al celor mai mari salarii de fotbalisti din intreaga lume. Asa cum era de asteptat, argentinianul Leo Messi este cel mai bine platit fotbalist de pe planeta,.

Noi revendicari si proteste ale Vestelor Galbene in mai multe orase din Franta. Ce solicitari AU ADAUGAT protestatarii pe lista

Cateva mii de Veste Galbene sustin noi proteste, de data aceasta indreptate nu doar impotriva Guvernului, ci si a Parlamentului, avand loc ciocniri intre demonstranti si politie, relateaza Le.

Persoanele cu dizabilitati au iesit in strada in mai multe orase din tara, nemultumite de bugetul pe 2019: Nu negociem viata copiilor nostri

Zeci de oameni, intre care si persoane cu dizabilitati, au protestat vineri in mai multe judete din tara dar si in Bucuresti, fata de bugetul pe 2019, care prevede ca autoritatile locale sa sustina integral finantarea asistentei sociale. Manifestantii cer si infiintarea Fondului pentru Dizabilitate.

Unul dintre cele mai mari scandaluri din Romania continua. Fiica de milionar, acuzata de furt

Se da o noua batalie in familia lui Dinu Patriciu. Nici acum nu s-au linistit apele intre mostenitori. Vaduva afaceristului a facut o noua plangere in instanta fata de solutia data de procurori de.

Top 10 bancuri cu preoti. in ce conditii accepta un popa sa inhumeze un caine

Printre cele mai amuzante bancuri care circula in mediul online se numara si cele in care protagonisti sunt preotii. Va prezentam o selectie de zece bancuri care-i au pe preoti in prim plan.

Tanar din Maramures, prezent pe lista scurta a celui mai important concurs de fotografie din lume. Cum arata imaginea selectata

Alex Robciuc este un fotograf originar din Maramures care a ajuns pe lista scurta a nominalizarilor la Sony World Photography Awards, cea mai importanta competitie foto din lume.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1945 seconds )